DE PAŞTE PENNY MARKET ESTE ALĂTURI DE SOS SATELE COPIILOR

BUCURESTI - 13 aprilie 2012

Comunicat tip General in Retail, CSR

Penny Market aduce Paştele în casele SOS, dăruind cozonaci copiilor aflaţi în grija asociaţiei SOS Satele Copiilor.

DE PAŞTE PENNY MARKET ESTE ALĂTURI DE SOS SATELE COPIILOR

Pentru că toţi copiii trebuie să zâmbească de sărbători, Penny Market se alătură campaniei “Recrutăm iepuraşi de Paşti” iniţiată de SOS Satele Copiilor România şi oferă  o surpriză dulce copiilor aflaţi în grija organizaţiei. Alături de SOS Satele Copiilor, Penny Market şi-a propus să ajute copiii să descopere magia Sfintelor Sărbători şi bucuria momentelor petrecute in familie.

“În această săptămână, în care copiii aşteaptă Iepuraşul de Paşte, în care cu toţii căutam să fim împreună cu familiile noastre, am vrut să fim alături de copiii care au pierdut sprijinul familiilor biologice, dar care au regasit speranta unei copilarii adevarate la SOS Satele Copiilor. Este un gest mic, dar care cu siguranţă va aduce bucurie in jurul mesei de Paste in fiecare familie SOS. Suntem mândri să fim alături de SOS Satele Copiilor, o organizaţie care ne inspiră pe toţi prin campaniile pe care le iniţiază şi forţa cu care se dedică în cresterea si educarea copiilor aflati în dificultate.“ ,a declarat Ioana Mărginean, Marketing Manager.

SOS Satele Copiilor România a fost înfiinţată în 1990, si astazi la 20 de ani de la infiintare sprijina peste 1.000 de copii, prin cele 3 proiecte din Bucuresti, Sibiu si Bacau.

Despre REWE ROMANIA SRL

Despre Penny Market:
Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 124 magazine Penny Market, compania mai operează pe piaţa românească 6 magazine Penny Market XXL.
Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent în ţări precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

Taguri: CSRpastePenny
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rewe-romania/de-pate-penny-market-este-alturi-de-sos-satele-copiilor