PENNY MARKET a deschis la VATRA DORNEI

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Retail

REWE România, compania care opereaza reţeaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL, a deschis la Vatra Dornei (judeţul Suceava) cel de-al 116-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 122 din reţeaua sa.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 116 magazine Penny Market, compania mai operează pe piaţa românească 6 magazine Penny Market XXL.

 Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent în ţări precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

 Noul magazin Penny Market din Vatra Dornei este situat în Strada Unirii nr.77, are o suprafaţă de vânzare de ca. 770 m2şi dispune de 60 de locuri de parcare.

Planurile de expansiune ale Rewe România nu se vor opri aici, reţeaua urmând să mai deschidă magazine, până la sfârşitul acestui an.

La nivel naţional, Rewe România a creat - până în prezent - peste 2.400 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Vatra Dornei au fost create – la nivel local –  16 locuri de muncă suplimentare.

 Despre Penny Market:

Noul magazin va oferi clienţilor săi o gamă variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare în sortiment având-o produsele alimentare.

Totodată, noul magazin va avea un sortiment bogat de mărci proprii, atât naţionale cât şi internaţionale, produse de calitate superioară la preţuri foarte avantajoase.

Locuitorii oraşului Vatra Dornei vor avea la dispoziţie o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile într-un ambient deosebit şi în timp foarte scurt.

Compartimentarea clară pe grupe de produse facilitează orientarea clienţilor.

 Un punct forte îl reprezintă departamentul de produse proaspete.

Penny garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea produselor la cele mai bune preţuri, pentru: mezeluri, brânzeturi & produse lactate, legume şi fructe.

De asemenea, clienţii se vor putea bucura zilnic de un sortiment variat de carne proaspătă - marcă proprie - cât şi de raionul de brutărie, unde vor putea achiziţiona specialităţi de pâine şi patiserie proaspăt coapte în magazin.

 Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi va întâmpina săptămânal clienţii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare, ca de exemplu: articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rewe-romania/penny-market-a-deschis-la-vatra-dornei