Oferte de cazare, oriunde in ROMANIA!

BUCURESTI - 5 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Suntem o companie ce activează în mediul online încă de la începutul anului 2008, având o experiență bogată atât în dezvoltarea proiectelor de promovare, cât și în consilierea clienților noștri privind investițiile în promovare.
www.hipermarketimobiliar.ro a constituit un punct de plecare în relațiile cu persoanele juridice, dar și cu persoanele fizice, în domeniul imobiliar, în timp ce www.rezervariromania.ro urmează a fi un serviciu profesionist ce va da o nouă definiție rezervărilor online în materie de turism și nu numai.

Desi anul 2013 se anunta a fi un an de criza, chiar si in domeniul turistic, www.rezervariromania.ro iti aduce acasa cele mai bune oferte de cazare, oriunde in Romania.

Fie ca vrei sa vizitezi manastirile din Bucovina, sau sa te plimbi intr-o vacanta in Maramures, sa traversezi Transalpina, sau Transfagarasanul; sa te relaxezi in zapada, in mijlocul verii la Balea Lac, sa te dai cu sania pe Valea Prahovei, sau sa faci baie in mare pe Litoral; sa descoperi intr-un concediu Delta Dunarii, trecand prin Tulcea, sau sa ajungi cu un "Hotel Plutitor" la Clisura Dunarii; cazare in Paltinis, sau vacante de neuitat in Neamt... toate sunt la dispozitia ta pe www.rezervariromania.ro!

Suntem tineri, suntem entuziasti si ne dorim sa oferim o noua definitie turismului in Romania. Oferte variate, la preturi pentru toate buzunarele, fie ca vrei cazare la pensiune, sau cazare la hotel, Rezervari Romania este cel mai bun consilier de vacanta pentru tine!

Ai o locatie de cazare pretabila sa primeasca un flux mare de turisti? Vrei sa iti promovezi pensiunea, sau hotelul, sau hostelul? Vrei sa participi la targuri de turism? Vrei sa iti promovezi pensiunea in mediul online?

www.rezervariromania.ro face totul pentru tine! Mergem la targuri de turism, iti promovam locatia pe internet si te recomandam catre baza noastra de date cu potentiali turisti!