Asigurari ieftine online

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Datorita perioadei economice dificile pe care o traversam, majoritatea clientilor au inceput sa solicite servicii ieftine. Este si cazul serviciilor de asigurari. Obligativitatea unora din ele a facut ca firmele de asigurare sa incerce sa se adapteze cererii clientilor.

Asigurarea de tip RCA este o asigurare care are caracter obligatoriu. Proprietarii de autovehicule sunt obligati prin lege sa detina o asigurare de Raspundere Civila Auto care sa protejeze ceilalti conducatori auto, in cazul in care ei genereaza un incident auto soldat cu pagube. Datorita faptului ca asigurarea RCA nu il despagubeste pe cel care o cumpara, acesta este tentat sa cumpere o asigurare cat mai ieftina, care sa il scape de eventualele neplaceri si amenzi din partea Politiei.

O asigurare ieftina nu este insa si o asigurare de calitate. Acesta este si motivul pentru compania care detine site-ul RCA ieftin a decis sa ofere toate detaliile despre acest tip de asigurare, inainte ca polita sa fie achizitionata. In acest mod clientul care achizitioneaza polita are posibilitatea sa ia cea mai buna decizie, fiind perfect informat. Calculatorul de polite de asigurare este capabil sa ofere in timp real cea mai exacta cotatie pentru pretul unui RCA ieftin, calculul fiind realizat in timp real, de pe serverele companiilor de asigurare din Romania.

Clientul are astfel posibilitatea sa cantareasca toate informatiile legate de ceea ce ofera asigurarea respectiva si ceea ce primeste in schimb, daca se decide sa o achizitioneze. Alegerea acestui tip de achizitie a asigurarii, ofera numeroase avantaje legate de timp si de costuri. Polita este livrata la domiciliu, gratuit, pretul ei nedepasind pretul unei asigurari cumparate direct de la firmele de asigurare.

In cazul politei de asigurare de tip CASCO, lucrurile stau in acelasi mod. Diferenta semnificativa este legata de faptul ca politele de tip CASCO nu au caracter obligatoriu. Cu toate acestea, exista numeroase firme de asigurare care nu explica in mod amanuntit ceea ce ofera clientului. Acesta este motivul pentru care exista site-ul Casco-Ieftin.org, oferirea tuturor detaliilor necesare pentru a face achizitia unei astfel de asigurari facila si rapida.

Prin intermediul calculatorului de asigurari CASCO prezent pe site, se pot face comparatii intre ofertele existente, atat raportate la pret, cat si raportate la serviciile de care clientul va beneficia in cazul in care se hotaraste sa colabozere cu una dintre companiile respective.

Accesul facil de catre client a acestor platforme de asigurare, cat si calitatea serviciilor post-comanda fac din aceste doua site-uri de asigurari cea mai buna alegere in cazul in care va doriti o asigurare ieftina si de calitate.