MAKE IT ACADEMY, academia profesionistilor in marketing digital, isi redeschide portile pe 7 martie 2015

BUCURESTI - 17 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet, Cursuri

A doua sesiune a Make IT Academy , va incepe pe 7 martie 2015, academia fiind gata sa pregateasca marketeri pentru joburile din cele mai bune companii si antreprenori, pentru a obtine mai mult profit.

Ocupa din timp locul dorit

Ocupa din timp locul dorit

Singurul program de pregatire avansata in domeniul promovarii online, din Romania

Make IT Academy te ajuta sa iti dezvolti si sa iti promovezi mai bine afacerea online, sa obtii un job mai bun in domeniul marketingului online si sa cunosti la nivel avansat fiecare metoda de promovare.

Academia contine cursuri de Marketing online, SEO, Social Media, Email Marketing, Google AdWords, Google Analytics, Optimizarea Ratei de Conversie si E-commerce. In cadrul lor se aprofundeaza tehnici de marketing precum Performance marketing, Affiliate marketing si se invata intr-un mod practic notiuni avansate legate de promovarea online.

La sfarsitul Academiei, cursantii cu cele mai bune rezultate vor fi prezentati companiilor mari din IT si marilor magazine online, ca persoane excelent pregatite, capabile sa ocupe pozitii ca Specialist marketing online, SEO, Specialist PPC, Social Media Manager sau Strategist digital.

Cine sustine trainingurile

Make It Academy este un produs marca Rezistenta Online ; firma de cursuri de marketing digital, cu activitate de mai bine de 3 ani in predarea de cursuri, prezentate de traineri certificati, intr-un format interactiv, usor de inteles si de implementat.

Cursurile sunt sustinute de traineri practicieni in domeniu, ancorati in realitatile din piata si orientati catre eficienta: Catalina Maruster - 2Parale (Google AdWords), Dragos Dragusin - Marketizator (Google Analytics), Alina Orel - OSEOM (SEO si E-commerce), Andrei Baloleanu - Retargeting (Social Media si Optimizarea Ratei de conversie), Gabriela Ciocan - Gardenpedia (Marketing online si Email marketing).

Absolventii Make It Academy vor primi certificate de absolvire ce atesta obtinerea de cunostinte avansate. Evaluarile se fac prin teste ce contin intrebari similare cu cele din examenele Google, lucru ce ajuta cursantii sa vada cat de aproape sunt si de obtinerea certificarilor internationale.

Cum te poti inscrie

Cursurile MAKE IT ACADEMY incep pe 7 martie 2015 si se vor desfasura in cele 4 weekenduri din luna martie. Pretul academiei este redus de la 3300 de lei la 2650 de lei pentru inscrierile din luna februarie.

Inscrierile se realizeaza pe site-urile Rezistenta Online si Make IT Academy.

Academia se desfasoara doar de 3 ori pe an si numarul de locuri este limitat la 30 de cursanti. Inscrierile au inceput pe 15 februarie si se opresc la atingerea numarului maxim de cursanti sau pe 6 martie.

Despre Rezistenta Online

Rezistenta Online este o firma de cursuri de marketing digital predate la sediu, intr-un format interactiv, de catre traineri practicieni in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rezistenta-online/make-it-academy-academia-profesionistilor-in-marketing-digital-isi-redeschide-portile-pe-7-martie-2015