Rezistenta Online sarbatoreste 5 ani de consultanta si cursuri marketing online

BUCURESTI - 10 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Cursuri

Firma Rezistenta Online, infiintata in 2011 de catre Ela Iliesi si Simion Alexandru, sarbatoreste in luna ianuarie 5 ani de educatie in domeniul marketingului online.

O parte din echipa Rezistenta Online

O parte din echipa Rezistenta Online

 Deoarece pregatirea pe care o facem e una serioasa, ne mandrim azi cu rezultate frumoase; fosti cursanti care conduc departamente de marketing online si ocupa pozitii de seniori, firme de renume care ne trimit angajatii la traininguri pentru a ii specializa si care recruteaza interni si specialisti din randul persoanelor care ne urmeaza cursurile. 

Simion Alexandru - Cofondator Rezistenta Online

Primele servicii oferite de Rezistenta Online acum 5 ani au fost de consultanta SEO, dar in scurt timp firma incepea sa desfasoare primele cursuri SEO de grup, urmate apoi de primele cursuri de Google AdWords si cele de Google Analytics.

Prin cursuri incerc sa ofer un fast lane de care eu nu am avut parte, fiindca in anii in care am invatat eu cum functioneaza marketingul online, nu existau nici cursuri, nici carti practice, nici mentori dispusi sa iti arate cum au reusit ei.

Pentru a lua certificarile Google AdWords si Google Analytics trebuia sa tragi de tine sa citesti pagini dupa pagini cu text si singura evaluare pe care o puteai da era testul cu plata Google. Nu il luai cu peste 85% raspunsuri corecte? ..Ghinion, mai plateste si mai incearca o data.

Lucrurile trebuiau deci schimbate.”, spune Ela Iliesi, specialist SEO si cofondator al firmei Rezistenta Online, in descrierea de pe blogul ei personal, si acesta cu o vechime de 10 ani.

Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, dar cererea de instruire este in crestere, pe masura ce si ofertele de joburi din zona marketingului online sunt tot mai numeroase. Profesia cu cea mai mare crestere procentuala in cautarile angajatorilor in 2015 a fost Managerul de Marketing, meserie ce implica azi cunoasterea amanuntita a uneltelor si  metodelor de marketing digital, abilitati ce pot fi dobandite prin urmarea de cursuri de marketing online.

Urmand noile trenduri ale pietei si interesele cursantilor, Rezistenta Online a introdus treptat in curriculum si alte cursuri precum Social Media, E-commerce, Email Marketing si Optimizarea Ratei de Conversie, oferind astfel un pachet complet de cursuri pentru specializarea in marketing online, toate cursurile oferite putand fi de fapt cumparate ca un pachet cu un pret special, cunoscut sub numele de MAKE IT ACADEMY.

Cursurile sunt practice, cu durata de pana la 8 ore fiecare, si se desfasoara bi-lunar, iar pana acum statisticile afisate pe site-ul Rezistenta Online arata ca acestea au fost urmate de peste 900 de cursanti.

Din august 2016 firma ofera cursuri de marketing acreditate prin programul MAKE IT ACADEMY, cursantii obtinand in urma participarii la cursuri si absolvirii examenului ANC, un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii si al Educatiei Nationale, recunoscut atat national cat si international.

Sa te alaturi revolutiei digitale, idee pe care Rezistenta Online o promoveaza pe prima pagina a site-ului si care se regaseste in numele firmei si in logo-ul lor, simbolul pumnului strans ridicat in aer, inseamna sa descoperi felurile in care online-ul iti da putere si sa beneficiezi de avantajele acestui domeniu, fie ca iti doresti sa lucrezi de acasa, sa ai rezultate mai bune sau sa iti lansezi un proiect online.

Indiferent ce ti-ai propus sa realizezi. sa inveti de la specialisti in domeniu este intotdeauna o idee buna. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rezistenta-online/rezistenta-online-sarbatoreste-5-ani-de-consultanta-si-cursuri-marketing-online