RHS Company – Distribuitor Autorizat Microsoft Entertainment and Devices in Romania

BUCURESTI - 7 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

RHS Company anunta noul sau statut de Distribuitor Autorizat Microsoft E & D in Romania, astfel ca pe langa cele mai utilizate solutii software din lume, cum ar fi Microsoft Windows, Microsoft Office si Licentele de Server de tip Small Business, RHS mai ofera clientilor sai periferice Microsoft, cunoscute pentru performantele deosebite, design si inovatiile de ultima ora pe care le incorporeaza, precum si jocurile dezvoltate de marele producator.

Produsele Microsoft au intrat in oferta RHS inca din anul 2003, la scurt timp fiind incheiat parteneriatul cu Microsoft, RHS devenind Certified Partner in ianuarie 2004. Cifra de afaceri pe brandul Microsoft a avut o evolutie spectaculoasa de-a lungul timpului. Pornind de la peste 100.000 USD inregistrati in 2003, s-a ajuns ca in anul 2006 vanzarile Microsoft prin RHS sa fie de peste 1.8 milioane USD. Rezultatele din primele doua luni din 2007 plus pozitia de Distribuitor Autorizat Microsoft E & D in Romania ofera certitudinea ca lucrurile vor continua intr-un trend puternic ascendent.

„Acordarea statutului de distribuitor Microsoft inseamna mult pentru noi. Aceasta ne va permite sa raspundem prompt si cu mai mult profesionalism la necesitatile din ce in ce mai exigente de pe piata. Este un pas important in colaborarea noastra inceputa in Ianuarie 2004, cand am devenit Microsoft Certified Partner si reprezinta un impuls in activitatea noastra de distributie” a declarat Dragos Popescu, Director General al RHS Company.

“Semnarea contractului de distributie pentru produsele periferice Microsoft, cu RHS Company, reprezinta un pas inainte in relatia dintre cele doua companii. Prin acesta, ne dorim cresterea penetrarii produselor periferice Microsoft in piata locala. Anii de inovatie, cercetare si dezvoltare in laboratoarele Microsoft au ca rezultat o gama larga de produse si as enumera, tastaturi de ultima generatie, mausi ergonomici, camere web, casti sau jocuri. Sunt convins ca perifericele Microsoft vor fi rapid adoptate de piata, dat fiind ca sunt produse calitative, foarte fiabile si care contin tehnologie de inalta performanta. Vedem în RHS Company un partener pe termen lung, ne dorim ca prin acest parteneriat produsele Microsoft sa fie accesibile tuturor si utilizatorul final sa poata beneficia de avantajele oferite de noile tehnologii Microsoft”, a declarat Cătălin Diţ, E&D Business Manager Microsoft România.

Despre RHS Company

Infiintata in septembrie 1999, RHS Company are ca obiect de activitate distributia de componente si accesorii IT. Aceasta are sediul central in Bucuresti si filiale in: Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Suceava, Timisoara, Galati avand peste 150 de angajati.

RHS Company SA
Tel: 021.331.00.67
Fax: 021.331.00.51
Str. Plugarilor nr. 10-14
Sector 4, Bucuresti

office@rhs.ro