Haidook Summer Fest: show-urile ecvestre se întâlnesc față în față cu acrobațiile pe bicicletă, 21-23 iunie 2019 , com. Runcu, jud. Dâmbovița

BUCURESTI - 18 iunie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Live site

Spectacol, adrenalină, relaxare, creativitate și mișcare în aer liber. Aceasta este promisiunea noastră pentru cele 3 zile de Haidook Summer Fest. Te așteptăm în zilele de 21, 22 și 23 iunie 2019 în locul obișnuit: Vârf la In, Comuna Runcu (județul Dâmbovița), la cea de-a patra ediție a festivalului.

Au confirmat prezența Miron Bococi - “vrăjitorul de cai”, actorul Denis Ștefan, Școala Bate Șaua și Orban Barra Gabor - deținător a 3 recorduri Guinness World pentru cascadorii pe bicicletă.

Festivalul este dedicat atât iubitorilor de cai și biciclete, familiilor cu copii cât și tuturor celor aflați în căutare de activități în natură. Te așteptăm să petrecem împreună primul weekend prelungit din vacanța de vară.

Haidook Summer Fest 2019

Haiducii moderni vor readuce la viață legenda și poveștile cu comori ascunse ale lui Radu Anghel, pe care le vor transpune în “arena” hipică prin momente intense de dresaj natural cu cai, demonstrații de artă a călăriei, competiții ecvestre, dresaj artistic și western, Voltije și Djighit, în timp ce cavalerii pe două roți își vor demonstra măiestria în arta echilibrului, uimindu-ne cu cascadoriile lor pe dealul de la poalele Leaotei.

Au confirmat prezența Miron Bococi, “vrăjitorul de cai”, actorul Denis Ștefan, Școala Bate Șaua și Orban Barra Gabor - deținător a 3 recorduri Guinness World pentru cascadorii pe bicicletă.

Prima zi a evenimentului, 21 iunie 2019, va fi dedicată pasionaților și practicanților de călărie care își vor demonstra abilitătile în prima etapă a concursului de Working Equitation. În plus, cei prezenți vor asista la o serie de antrenamente ale artiștilor care vor performa în arenă în zilele de sambătă și duminică – amintim aici: Miron Bococi, Denis Ștefan, Școala Bate Șaua.

Zilele de weekend, 22 și 23 iunie 2019, sunt zilele principale ale festivalului când îi vom vedea pe maeștrii momentului în acțiune: Miron Bococi și Denis Ștefan. Ei ne vor delecta cu eleganța dansului ecvestru, cu elemente de dresaj natural, artistic și western și în același timp ne vor ține cu sufletul la gură cu acrobații și cascadorii călare marca Masters of Djighit. Spectatorii vor descoperi astfel această disciplina, Djighit-ul.

Școala Bate Șaua va intra în scenă cu demonstrații de Voltije, gimnastică pe spinarea calului aflat în mișcare la lonjă, iar în dimineața zilei de duminică Orban Barra Gabor ne va încânta cu un spectacol de cascadorii pe bicicletă plin de adrenalină, care ne va ține cu sufletul la gură.

În fiecare zi a festivalului vom avea parte de lenevit pe baloți de paie, ateliere pentru copii – iar aici enumerăm pictură pe ceramică, pictură pe lemn, atelier de olărit, atelier de lasou, atelier de slow biking și jaloane, atelier de inițiere în știința și tehnica pedalatului, jocuri și concursuri de treasure hunt și multe altele.. Bineînțeles, nu vor lipsi nici ceaunele cu mâncare aburindă și băuturile reci.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ride-wild-carpathia/haidook-summer-fest-show-urile-ecvestre-se-intalnesc-fata-in-fata-cu-acrobatiile-pe-bicicleta-21-23-iunie-2019-in-comuna-runcu-jdambovita