rilastil    

Comunicate de presa si evenimente pe tema rilastil

 • rilastil. invitatie

  rilastil

  Bucuresti - 17 October 2018

  Comunicat de GALENUS SRL

  ... rilastil, gama de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: catena , rilastil

 • rilastil. Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena, Carmen Popescu, specialist marketing Catena, Alessandra Tavecchio si Federico Monaci, reprezentanții Institutului Ganassini

  rilastil

  Bucuresti - 23 October 2018

  Comunicat de GALENUS SRL

  ... rilastil, care oferă soluții eficiente pentru problemele tenului și pielii. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: frumusete , sanatate , catena , rilastil , dermato-cosmetice

  Vezi toate comunicatele de presa despre rilastil

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul rilastil.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la rilastil. Informatiile despre rilastil cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rilastil, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la rilastil, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.