Romanian Wedding Academy- Prima Expozitie Tematica de Nunti-12-14 februarie Rin Grand Hotel

BUCURESTI - 5 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Mai sunt doar cateva zile pana la cea mai mediatizata expozitie tematica de nunti – Romanian Wedding Academy! Va asteptam, marti 9 februarie, ora 12, la Rin Grand Hotel, restaurant Diamond pentru a afla toate detaliile evenimentului.

Romanian Wedding Academy- Prima Expozitie Tematica de Nunti-12-14 februarie Rin Grand Hotel

Mai sunt doar cateva zile până la cea mai mediatizată expoziţie tematică de nunţi! Nu rata 3 zile de spectacol dedicate iubirii şi în special viitorilor miri. Organizatorii ţi-au pregătit decoruri speciale, o mulţime de surprize şi foarte multe premii.

Odata ce ai păşit în lumea de poveste a expoziţiei te vor întâmpina cei de la Select Flowers şi Academia de Nunţi, cu un decor romantic creat special pentru îndrăgostiţi.

Mai departe, în recepţia hotelului vei descoperi o expoziţie inedita cu fotografii de nuntă, realizate de cei mai pricepuţi şi creativi fotografi ai momentului.
Bineînţeles că nu va lipsi tortul evenimentului, o creaţie specială şi savuroasă care te va face să pofteşti la evenimentul nostru.

La etajul 1 te aşteaptă Galeria Rochiilor de mirese, unde branduri celebre îţi prezintă colecţiile anului 2010: Rosa Clara, Demetrios, Novias, Vera Sposa etc.

Nu rata concursul organizatorilor de evenimente din Sala Meselor Tematice. Propuneri îndrâzneţe, elegante şi spectaculoase te vor ademeni în alegerea unei teme pentru nunta ta.

Sala mare a evenimentului – Sala Bucuresti- te aşteaptă cu peste 40 de firme cu produse şi servicii variate de la invitaţii, rochii, verighete, torturi de nunta şi locaţii de evenimente.

La scena evenimentului, timp de 3 zile poţi urmări momente de entertainment cu artişti cunoscuţi, momente inedite de dans şi muzică cubaneză, prezentări de modă cu vedete consacrate. Laura Cosoi , Nico, Alexandra Ungureanu sunt doar câteva dintre vedetele care vor pune în valoare rochii de mireasă deosebite şi te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

Perla prezentarilor de modă este adusă de către designerul Rustifina Art ce te va uimi cu o colecţie impresionantă de rochii de mireasă realizate exclusiv din flori.

Însă cel mai important moment al expoziţiei rămâne semifinala pentru nunta anului de peste 20.000 de euro oferită de organizatorii Rin Grand Hotel şi Academia de Nunţi!
Pe 14 februarie va avea loc extragerea a 2 taloane câştigătoare care vor intra în cursa pentru câştigarea Nunţii Anului, alături de finaliştii selecţionaţi de partenerii noştri de la Kiss FM.

Tot pe 14 februarie, toţi cei care vor participa la tombola expoziţiei vor avea şansa să fie răsplătiţi cu numeroase premii ce constă în vouchere de la 2000 la 8000 de ron.
Pentru a afla restul surprizelor care ţi s-au pregătit, te aşteptăm între 12-14 februarie la Rin Grand Hotel.

Despre Rin Hotel Management

Organizatori-Rin Grand Hotel si Academia de nunti
Adelina Pirvu
adelina.pirvu@rinhotels.ro
catalina.dumitru@weddingacademy.ro