Zile de poveste la Romanian Wedding Academy!

BUCURESTI - 20 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vino să petreci zile de poveste la prima expoziţie tematică de nunţi din România!

Zile de poveste la Romanian Wedding Academy!

Ai şansa unică de a câştiga Mega premiul- Nunta Anului- de peste 20.000 de euro! Timp de 3 zile expozanţii se vor întrece în decoruri spectaculoase, îţi vor face propuneri tematice îndrâzneţe şi te vor aştepta cu zeci de concursuri!
Şi asta nu e tot! Te aşteaptă prezentări de modă, demonstraţii de machiaj de nuntă, toate ornate cu vedete de seamă care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere. Doar la Romanian Wedding Academy poţi descoperi colecţiile de rochii de mirese din 2010, ale celor mai renumiţi designeri, branduri de lux şi servicii premium pentru nunta ta: Rosa Clara, Mariaj Lux, Sposa dell’ Amore, Vera Sposa etc.
Pe 14 februarie vino să petreci ziua îndrăgostiţilor alături de jumătatea ta într-o atmosferă de basm şi sărbătoare. Te aşteaptă un show incendiar care se va încheia cu desemnarea câştigătorilor Nunţii Anului! Ce poate fi mai frumos în ziua dedicată iubirii decât o nuntă ca-n poveşti pe care o primeşti în dar de la organizatori.
În caz că nu te-ai decis care va fi tema nunţii tale, acum ai posibilitatea să te inspiri de la expozanţii noştri! Asta pentru că fiecare participant la eveniment îşi va amenaja standul conform unui proiect de design tematic conceput de consilierii evenimentului. Poţi alege una dintre temele urmatoare: romantic wedding, vintage wedding, urban wedding, traditional wedding.
Romanian Wedding Academy va fi cel mai mediatizat eveniment de nunta al anului 2010.
Acesta va beneficia de o expunere media de amploare: peste 50.000 de spoturi TV in reteaua MONOPOLY TV si METROREX, spoturi TV pe led- screenuri in 15 locatii centrale, mesh-uri de promovare amplasate in locatii cu vizibilitate maxima – Zona Unirea, aparitii in ziare cu tiraje de peste 100.000 / zi, Ziarul Ring, Ziarul Libertatea, Evenimentul Zilei, Capital, aparitii in reviste mondene: Star, Shopping Report, Zile si Nopti, prezenta prin flash-news in emisiuni de audienta, spoturi radio la Kiss Fm.
De asemenea, evenimentul va fi susţinut de Antena1, Euforia TV, Antena 2 şi de partenerii de nişă: Karena.ro, Casanuntilor.ro, E-nunti.ro, eva.ro, Grace.ro., Academiadenunti.ro

12- 14 februarie 2010 Rin Grand Hotel
• Program expoziţie orele 10.00 – 20.00

Despre Rin Hotel Management

Organizatori-Rin Grand Hotel si Academia de nunti
Catalina Dumitru - Coordonator proiect RWA
0735.15.66.88/ 0723.76.19.13

catalina.dumitru@weddingacademy.ro