Rina organizeaza un nou curs acreditat IRCA – auditor ISO 14001

BUCURESTI - 10 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Industrie, Cursuri

Compania Rina, unul dintre cele mai importante organisme de certificare din Romania, organizeaza, prin divizia Rina Training Factory, un nou curs acreditat IRCA (International Register of Certificated Auditors), auditor ISO 14001. Cursul se va desfasura in perioada 24-28 noiembrie, la Centrul de Training Rina din Bucuresti.

Rina organizeaza un nou curs acreditat IRCA – auditor ISO 14001

Scopul principal al acestui curs este de a instrui auditori si auditori sefi ai sistemelor de management al mediului cu privire la principiile si practicile de auditare in conformitate cu standardul ISO 14001:2004 (SR EN ISO 14001:2005). Cunostintele si deprinderile dobandite pe parcursul acestui curs sunt utile pentru audituri interne, audituri la furnizori (audituri de secunda parte) si audituri de certificare (de terta parte).

Cursul isi propune sa faciliteze:

•   Intelegerea cadrului legal si a problemelor cheie implicate in managementul de mediu;

•   Intelegerea cerintelor standardului fata de care se efectueaza un audit de mediu;

•   Intelegerea responsabilitatilor Auditorilor si Auditorilor Sefi;

•   Dezvoltarea aptitudinii de a colecta si analiza dovezi obiective, exersarea obiectivitatii si emiterea de rationamente asupra semnificatiei / importantei observatiilor facute;

•   Dezvoltarea capacitatatii de a planifica si organiza un audit;

•   Dezvoltarea capacitatii de a evalua si raporta rezultatul unui audit de mediu;

Despre Rina Simtex

RINA este un grup multi-national cu o vasta expertiza ce ii permite sa isi sprijine clientii in dezvoltarea si gestionarea diferitelor faze ale activitatii lor, oferind prin intermediul unor entitati dedicate servicii de certificare, testare, inspectii si consulting engineering. Cu o cifra de afaceri de 280 milioane de euro, peste 2100 de angajati si 150 de birouri in 53 de tari, Rina este recunoscuta pentru solutiile inovatoare personalizate, de inalta complexitate, precum si pentru raspunsurile promte oferite clientilor, prin intermediul unei retele globale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rina-simtex/rina-organizeaza-un-nou-curs-acreditat-irca-auditor-iso-14001