rinosinuzita    

Comunicate de presa si evenimente pe tema rinosinuzita

 • rinosinuzita. Nasodren

  rinosinuzita

  Bucuresti - 30 October 2019

  Comunicat de GTS SOLUTION

  Nas înfundat, secreții purulente, dureri de cap, dureri la nivelul feței, oboseală, febră... Pot fi semne ale sinuzitei – o afecțiune frecventă în perioadele friguroase, cu precădere toamna și primăvara, când se înmulțesc răcelile ș ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sinuzita , nasodren , rinosinuzita , tratament sinuzita , sinuzita tratament

  Vezi toate comunicatele de presa despre rinosinuzita

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul rinosinuzita.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la rinosinuzita. Informatiile despre rinosinuzita cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rinosinuzita, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la rinosinuzita, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.