Profesionisti intrati in insolventa in primele 3 luni ale anului 2022

BUCURESTI - 17 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Raportul Buletinul Insolventei arata daca s-a declansat procedura de insolventa pentru orice firma din Romania.

Buletinul Insolventei

Buletinul Insolventei

Daca ai o firma si iti doresti sa te extinzi, este esential sa iti cunosti atat potentialii colaboratori, cat si competitorii. Pentru a evita riscurile si a te asigura ca toate entitatile cu care colaborezi sunt 100% sigure, este important sa ai acces la informatii bine structurate.

Raportul nostru iti arata clar care dintre firmele care te intereseaza prezinta risc sau chiar au intrat in insolventa. Totodata, afli instant daca firmele despre care stiai ca sunt in insolventa s-au redresat financiar. 

In urma studiilor realizate asupra statisticilor provenite de la Oficiul National al Registrului Comertului, am aflat ca in primele 3 luni ale anului 2022, au intrat in insolventa 1610 firme, comparativ cu 1410, anul trecut, pentru aceeasi perioada.

Dintre acestea, cele mai multe firme sunt in constructii, respectiv 306 firme si in comert cu ridicata si cu amanuntul, mai exact 409.

In primele 3 luni ale anului curent, domeniile cel mai putin afectate de insolventa au fost agricultura, activitatile sociale si colective si invatamantul, inregistrand 0 profesionisti intrati in insolventa.

Daca ne referim pe repartizarea pe judete, in Bucuresti s-au inregistrat cele mai multe cazuri de insolventa, de la inceputul anului 2022, respectiv 282. Urmeaza judetele Bihor si Cluj, cu 143, respectiv 105 profesionisti intrati in insolventa.

Pentru mai multe detalii legate de insolventa si de firmele care prezinta riscuri, aboneaza-te la Alertele noastre si ramai conectat la tot ce se intampla printre colaboratorii sau competitorii tai.

RisCo.ro este o companie ce ofera Rapoarte de Bonitate si Date despre firmele din Romania. Clientii au acces la sisteme avansate de gestionare, analiza si interpretare a informatiilor financiare si juridice pentru firme.

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro