Rapoarte de Bonitate - Financiare, Juridice, Piata

BUCURESTI - 25 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Pe RisCo ai acces la 16 tipuri de rapoarte de bonitate, special concepute pentru a-ti asigura si sustine succesul in afaceri.

Rapoarte de Bonitate Firme

Rapoarte de Bonitate Firme

 Eviti colaborerea cu parteneri de afaceri care au probleme financiare si juridice, cunosti pe ce tip de clienti iti bazezi activitatea si care sunt riscurile la care te expui semnand un contract nou. Doar informatiile actualizate la zi iti ofera siguranta in deciziile de business pe care urmeaza sa le iei si sa mentii relatii contractuale sanatoase si pe termen lung. 

Daniela Colnicianu, Sales Manager RisCo Servicii Financiare.

Rapoartele noastre Financiare, respectiv Rating Financiar, Probabilitatea de Insolventa, Limite Plati la Termen, Datorii Restante, CIP Online si Vanzari la Stat au fost gandite si construite astfel incat tu sa fii scutit de orice riscuri legate de finante.

In afaceri, este esential sa iti cunosti atat partenerii, cat si competitorii, drept urmare trebuie sa te informezi constant. Dinamica pietei joaca un rol extrem de important in capacitatea de dezvoltare a unei firme, asa ca datoria ta este sa fii mereu la curent cu tot ce se intampla in domeniul tau.

Rapoartele noastre Juridice sunt actualizate constant, tocmai pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta atunci cand te raportezi la entitati juridice, mai exact firme. Cand ne gandim la Actionari si Administratori, la Buletinul Insolventei, la Procese in Instanta si la Monitorul Oficial, ne gandim la riscurile implicate de colaborarile cu alte firme si la cum pot fi evitate aceste riscuri.

Rapoartele de Piata iti ofera accesul la o analiza de piata concreta si obiectiva. Rapoartele de Piata RisCo sunt: Rezultatele Financiare ale Firmelor, Valoarea de Piata, Cota de Piata, Comparatie Firme, Competitie Firme si Marci Noi Inregistrate. Informatiile pe care le vei obtine din Rapoartele de Piata iti vor oferi un avantaj considerabil in fata competitorilor tai. Totodata, te ajuta sa iti cunosti locul in piata, pentru a sti exact unde te situezi, ce ai de imbunatatit la firma ta si unde exista oportunitati de dezvoltare.

Noi consideram ca prudenta in afaceri joaca un rol foarte important si ca informatia obtinuta la timp reprezinta un atuu considerabil in orice fel de relatie de business.

Economiseste timp, resurse si efort si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot ce inseamna minimizarea riscului!

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro