Raportul de Actionari te ajuta sa iti identifici potentialii colaboratori sau competitori

BUCURESTI - 28 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Raportul Actionari prezinta actionarii firmelor conform inregistrarilor oficiale la Registrul Comertului.

Raport Actionari

“Verificarea cu ajutorul raportului Actionari este absolut necesara pentru determinarea identitatii reale a oricarui client sau potential partener, precum si pentru a intelege relatiile de afaceri si structura de grup pe care firma analizata o poate avea prin actionarii si/sau administratorii sai.”

Daniela Colnicianu, Sales Manager RisCo Servicii Financiare

Raportul este necesar in stabilirea identitatii oricarei firme prin prisma persoanelor abilitate sa o reprezinte. Acest raport elimina riscul de a incheia contracte cu persoane care nu au calitatea de reprezentant al respectivei firme.

Astfel, poti considera ca ti-ai luat toate masurile de preventie si ca nu te supui unor riscuri care ar putea sa afecteze atat activitatea, cat si imaginea companiei tale.

Totodata, scutesti timp pretios, avand in vedere faptul ca intotdeauna vei contacta persoana potrivita, in masura sa raspunda cerintelor sau nevoilor tale.

Identificarea obiectului principal de activitate declarat la Registrul Comertului reprezinta un alt avantaj care vine la pachet cu raportul de Actionari.

Verificarea obiectului principal de activitate al unei firme este extrem de importanta. Dupa infiintare, acesta ar trebui sa reprezinte un procent semnificativ din veniturile firmei.

Pentru succesul companiei tale, este necesar sa stii totul atat despre colaboratorii, cat si despre competitorii tai. O imagine de ansamblu atent creata iti ofera considerabil mai multe sanse de a te dezvolta pe plan financiar si de a atinge potentialul maxim al firmei tale.

Acceseaza raportul de Actionari, impreuna cu rapoartele special create pentru prospectarea pietei si asigura-te ca esti intotdeauna la curent cu ce se intampla in domeniul tau de activitate!

Despre RisCo

RisCo.ro este o companie ce ofera Rapoarte de Bonitate si Date despre firmele din Romania. Clientii au acces la sisteme avansate de gestionare, analiza si interpretare a informatiilor financiare si juridice pentru firme.
RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/risco4/raportul-de-actionari-te-ajuta-sa-iti-identifici-potentialii-colaboratori-sau-competitori