Save the date! In iunie actualizam datele financiare ale tuturor firmelor

BUCURESTI - 13 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Vrei sa stii totul despre concurenta ta, despre potentialii colaboratori, despre actualii sau viitorii clienti?

Date Financiare

Date Financiare

 A mai ramas putin, pentru ca majoritatea firmelor din Romania se ocupa deja de incarcarea datelor in platforma, date care vor fi accesibile curand. Daca ai o firma si inca nu te-ai ocupat de actualizarea datelor financiare pe Ministerul Finantelor, te sfatuim sa te incadrezi in termenul limita. 

Daniela Colnicianu, Sales Manager RisCo Servicii Financiare

Intra pe RisCo si incepe cautarea . Peste 150 mii de firme au depus bilantul contabil pe 2021 si poti verifica evolutia lor. Termenul limita de depunere este 30 mai, asa ca in iunie vei avea si comparatie cu industria din care face parte orice companie.

Pregatim atent toate informatiile, pentru ca tu sa iti bazezi toate actiunile pe date 100% sigure, verificate si de incredere!

Construieste-ti o imagine care inspira incredere si asigura-te, la randul tau, ca toate entitatile cu care intri in contact sunt prezente in piata.

Afli instant evolutia firmelor, cifra de afaceri, domeniul de activitate in care s-au dezvoltat sau chiar locul pe care il ocupa in piata.

Fa-te vizibil si asigura-ti locul pe RisCo, cea mai mare comunitate de firme din Romania!

RisCo.ro este o companie ce ofera Rapoarte de Bonitate si Date despre firmele din Romania. Clientii au acces la sisteme avansate de gestionare, analiza si interpretare a informatiilor financiare si juridice pentru firme.

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro