Toate firmele si-au incarcat si actualizat datele financiare la Ministerul Finantelor!

BUCURESTI - 17 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Acum ai acces la toate informatiile financiare despre firme pentru anul 2021.

Date financiare actualizate

Date financiare actualizate

 O analiza de portofoliu dupa 2 ani de pandemie si schimbari economice este imperios necesara in activitatea oricarei companii care isi doreste stabilitate si parteneriate eficiente pe termen lung. Imaginea financiara a portofoliului actual de colaboratori te poate conduce la concluzia de a alege furnizori noi, de a cauta clienti din aceleasi domenii, dar firme care au avut progrese financiare mai accelerate sau o evolutie treptata,cu pasi mici, dar siguri. 

Daniela Colnicianu, Sales Manager RisCo Servicii Financiare

Acum ai acces la toate informatiile financiare despre firme pentru anul 2021. Fie ca vrei sa te informezi cu privire la clientii tai, sa stii exact totul despre situatia lor financiara, fie ca doresti sa decizi care iti vor fi colaboratorii pe viitor, acum este momentul sa iti aduni toate datele.

Daca vrei sa stii totul despre evolutia competitiei tale, sa afli exact unde exista potential de dezvoltare in piata, spre ce domeniu sa te indrepti sau pe ce sa te concentrezi, datele financiare a tualizate iti vor fi de ajutor.

Pe platforma noastra ai acces atat la informatii generale despre firme, cum ar fi cifra de afaceri, profitul sau numarul de angajati, cat si la rapoarte de risc. Rapoartele noastre de risc, respectiv Ratingul Financiar, Limitele Platilor la Termen, Probabilitatea de Insolventa, Valoarea Firmelor si Cota de Piata iti sunt absolut necesare in momentul in care doresti sa realizezi o analia de piata.

Pentru a intra in posesia datelor despre firmele tale de interes, trebuie sa ne trimiti lista ta de firme pentru monitorizare, iar noi iti vom transmite in cel mai scurt timp posibil o analiza de portofoliu.

Este esential sa ramai in permanenta conectat la ce se intampla in lumea de afaceri, iar acum este momentul perfect in care sa iti maresti portofoliul de clienti, sa iti studiezi competitia si sa decizi cu cine urmeaza sa colaborezi in continuare sau sa legi noi colaborari.

Stai departe de riscuri cu RisCo!

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro