Topul retailerilor de bijuterii 2022 este acum aici!

BUCURESTI - 14 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Este timpul sa vezi care sunt retailerii de bijuterii preferati de clienti in 2022!

Retaileri bijuterii 2022

Pe primul loc se afla B&B Collection, cu o cifra de afaceri de 434,4 milioane de lei. De peste 20 de ani, compania s-a remarcat prin 5 concepte proprii (Kultho, Splend’or, Be in time, B&B Collection, B&B Shop), 4 monobranduri franciza (Chopard, Breitling, Longines, Tissot) si peste 150 de branduri internationale in portofoliu. Pe piata din Romania, B&B Collection detine 150 de magazine, atingand un profit net de 45,8 milioane de lei.

Urmeaza Teilor S.R.L., bijuterie care isi are inceputul acum 24 de ani, la Pitesti, pe strada al carei nume il poarta. In prezent, magazinele Teilor se gasesc atat in Romania, cat si in Ungaria, Bulgaria, Polonia si Cehia. Printre principalele atractii ale brandului se numara Pure Diamonds si The exceptional, bijuterii cu diamante si pietre pretioase. In 2021, compania avea o cifra de afaceri de 231,4 milioane de lei, dupa o crestere de 64% si un profit net de 19,7 milioane de lei, la un numar de 336 de salariati.

Pe locul trei se afla Pandora Jewelry Romania S.R.L., brand care s-a facut cunoscut in urma aparitiei pe piata a bratarilor cu talisman. Compania mama detine magazine in 100 de tari, in Romania facandu-si apartitia in anul 2011. Cu un numar de 68 de salariati, compania se bucura de succes pe piata din Romania, in anul 2021 atingand cifra de afaceri de 70,3 milioane de lei. Profitul net a inregistrat o crestere considerabila de 457% fata de anul precedent.

Pe locul patru se situeaza Irinik S.R.L., companie cunoscuta sub numele de Sabrini. De 25 de ani pe piata din Romania, catalogul Sabrini cuprinde bijuterii de aur din 14 k, colectii de verighete din platina cu pietre pretioase, verighete din aur de 18 k, bijuterii de lux cu briliante si pietre naturale, dar si branduri renumite de ceasuri elvetiene. Compania are o cifra de afaceri de 67,1 milioane de lei si un profit net de 2,7 milioane de lei.

Pe ultimul loc in topul retailerilor de bijuterii se afla Chronostyle International S.A., respectiv Cellini. Brandul prezent in Romania din anul 1999 reprezinta partenerul celor mai mari grupuri producatoare de bijuterii si ceasuri din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Rado, Swatch, Tissot), LVMH (Hublot, TAG Heuer, Zenith) sau Richemont (IWC Schaffhausen). In 2021, compania se bucura de o cifra de afaceri de 34,7 milioane de lei, dupa o crestere de 44%.

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro

Taguri: economie
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/risco4/topul-retailerilor-de-bijuterii-2022-este-acum-aici