Verifica sectiunea de Importatori - Exportatori de pe RisCo!

BUCURESTI - 4 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Verifica sectiunea noastra de Importatori - Exportatori si afla instant care sunt firmele care se ocupa de import sau export, pe criterii cum ar fi tara sau produsele livrate.

Import-Export

Import-Export

 “Informatiile despre importatori-exportatori te ajuta sa cunosti foarte bine daca firmele concurente isi desfasoara activitatea in afara tarii sau importa produse din extern, produse cu ajutorul carora isi desfasoara activitatea si fac vanzari in tara. Poti obtine si lista tarilor din care orice agent economic poate importa produsele de interes si vei afla care sunt firmele care si-au indreptat vanzarile catre piata externa, datorita potentialului mare de dezvoltare.” 

Daniela Colnicianu, Sales Manager RisCo Servicii Financiare

Verifica sectiunea noastra de Importatori - Exportatori si afla instant care sunt firmele care se ocupa de import sau export, pe criterii cum ar fi tara sau produsele livrate.

Poti incepe cautarea in functie de continent, tara, judet, tipul firmelor sau tipul de produse livrate.

Daca incepi cautarea in functie de continent, implicit sa vezi exact tarile din Romania care importa produse de pe alte continente sau daca exporta in afara Europei.

Pe aceleasi criterii se realizeaza cautarea si in functie de tari, respectiv cand selectezi o tara, ai acces la toate judetele care desfasoara importuri sau exporturi.

Poti restrange cautarea in functie de tipul de produse sau servicii pentru care s-au efectuat in trecut operatiuni.

Ai acces la datele firmelor, mai exact starea firmei, adresa si domeniul de activitate.

Selectia se face be baza ultimilor 3 ani in care s-au desfasurat actiuni de importuri sau exporturi.

Ai acces la domeniile sau la produsele pentru care firma cautata a desfasurat operatiuni de import sau export.

Datele de contact ale firmelor de interes includ numar de telefon, adresa de email si website.

Pentru securitatea datelor pe care le furnizezi sau pe care doresti sa le obtii de la o alta entitate, datele sunt 100% sigure si verificate. Astfel, contactezi doar persoane in masura sa raspunda nevoilor si cerintelor tale si eviti sa intri in contact cu firme fantoma sau care si-au incetat activitatea.

Iti punem la dispozitie toate aceste avantaje 100% gratuit, la doar un click distanta! Colaborarea cu firme din afara sferei tale de actiune presupune riscuri mari, riscuri pe care le poti evita asigurandu-te ca toate informatiile de care dispui provin din surse de incredere.

Despre RisCo

RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania Website: www.risco.ro

Taguri: importexportrisco