Alearga cu Ro Club Maraton la Maratonul International Bucuresti

BUCURESTI - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in Sport

Bucurestiul va avea, in sfarsit, un maraton de talie international pe data de 12.10.2008
Nu trebuie sa ratezi acest eveniment!
RO CLUB MARATON te incurajeaza sa alergi la aceasta competitie. Concureaza alaturi de noi, beneficiind de urmatoarea oferta, care a fost obtinuta printr-un acord de parteneriat cu organizatorii Maratonului International Bucuresti.

GRATIS – DACA ESTI MEMBRU AL RO CLUB MARATON. Toti membrii cotizanti ai clubului nostru vor putea participa absolut gratuit la Maratonul International Bucuresti, indiferent de proba (maraton, semimaraton sau stafeta).

REDUCERE 50% - DACA ESTI SIMPATIZANT AL CLUBULUI NOSTRU. Chiar daca nu esti inca membru al clubului, dar iti doresti sa devii, poti participa pentru Ro Club Maraton, beneficiind de o reducere de 50% a taxei de inscriere. Tot ceea trebuie sa faci este sa treci in campul “club sportiv” (din formularul de inscriere) numele Ro Club Maraton. Iar daca ulterior te decizi sa ni te alaturi in club, vei primi si echipamentul oficial (tricou sau maieu de concurs).

Despre RO CLUB MARATON

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in vara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit si are ca obiectiv principal promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.

Ideea acestui club a pornit din dorinta celor 14 membri fondatori de a forma un grup de oameni care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari. Aceasta organizatie este deschisa oricui doreste sa ni se alature, indiferent daca este sportiv amator sau de performanta, daca alearga de 1 an sau de 20 de ani, daca are sau nu performante notabile, daca nu a participat inca la un maraton sau o alte curse pe distante lungi. Principala conditie pentru acceptare in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Fiind o organizatie non-profit, activitatatea in club se bazeaza pe voluntariat, de aceea sunt bineveniti sa ni se alature ca membri ai clubului toti cei care doresc sa dedice timp si efort, in functie de posibilitatile fiecaruia, pentru organizarea activitatii clubului in toate aspectele si pentru promovarea lui.

Vino si pe forumul nostru ca sa discuti cu alti pasionati de alergare!

Dr. Serban Damian
Presedinte Ro Club Maraton
roclubmaraton@yahoo.com