Semimaratonul Gerar

Locul desfasurarii: Campusul Universitatii Politehnica

Organizator: Ro Club Maraton

Semimaratonul Gerar

Semimaratonul Gerar este organizat de Ro Club Maraton, cel mai mare club al alergatorilor amatori din Romania, in parteneriat cu Universitatea Politehnica, Facultatea de Inginerie Electrica.

Această competiţie reprezintă o premieră în România, fiind prima cursă de alergare pe distanţă lungă organizată într-o lună de iarnă.

 Competiţia va cuprinde 2 probe:

1. Cros: o singură tură a traseului (~3.5km).

2. Semimaraton Echipe: Proba presupune parcurgerea de o echipă compusă din 3 persoane, simultan, a 6 ture (~21km). Membrii echipelor trebuie să păstreze mereu o distanţă maximă de 5 m între ei. Orice abatere de distanţă se va penaliza cu descalificarea echipei.

Categoriile de echipe sunt:

- masculin (3 băieţi)

-mixt (un băiat şi 2 fete)

- feminin (3 fete)

Start şi limite de timp

Cros: start la 10.30 cu 30 min limită de timp

Semimaraton Echipe: start la 11.00 cu 3 ore limită de timp

Înscriere

Pentru a limita aglomerarea pe traseu competiţia va avea un număr limită de participanţi:

150 de persoane la cros

60 de echipe la semimaraton

 Înscrierea se facepe site-ul maraton.info.ro.

Competiţia este deschisă sportivilor de orice nivel care doresc să înlocuiască un săniuş în toată regula cu o alergarea un pic mai neobişnuită.

Limita minimă de vârstă pentru participanţi este 18 ani. Nu există limită maximă de vârstă.

Mai multe detalii pe www.maraton.info.ro

Despre RO CLUB MARATON

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in vara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit si are ca obiectiv principal promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.

Ideea acestui club a pornit din dorinta celor 14 membri fondatori de a forma un grup de oameni care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari. Aceasta organizatie este deschisa oricui doreste sa ni se alature, indiferent daca este sportiv amator sau de performanta, daca alearga de 1 an sau de 20 de ani, daca are sau nu performante notabile, daca nu a participat inca la un maraton sau o alte curse pe distante lungi. Principala conditie pentru acceptare in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Fiind o organizatie non-profit, activitatatea in club se bazeaza pe voluntariat, de aceea sunt bineveniti sa ni se alature ca membri ai clubului toti cei care doresc sa dedice timp si efort, in functie de posibilitatile fiecaruia, pentru organizarea activitatii clubului in toate aspectele si pentru promovarea lui.

Vino si pe forumul nostru ca sa discuti cu alti pasionati de alergare!

Confirmare pana la data: 30 January 2011

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • isostar isostar
  • ro club maraton ro club maraton
Parteneri eveniment:
  • sigla Facultatea de inginerie electrica sigla Facultatea de inginerie electrica
  • Sigla UPB Sigla UPB
Parteneri media eveniment:
  • Men's Health Men's Health