1 milion de euro, suport de promovare pentru industria constructiilor

BUCURESTI - 14 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

1 milion de euro, suport de promovare pentru industria constructiilor - producatori sau distribuitori de materiale, servicii in constructii, imobiliare sau solutii de finantare, companii sau end-useri - cu totii pot beneficia de cel mai nou si ineteractiv sistem de promovare directa .

1 milion de euro, suport de promovare pentru industria constructiilor

YOURSTOCK.ro, cel mai nou sistem de promovare profesionala dedicat domeniului constructiilor, ofera un pachet suport evaluat in total la 1 million de euro pentru promovarea materialelor si serviciilor in constructii, a tranzactiilor imobiliare si serviciilor de finantare pentru acestea.

Furnizorii pot alege, in aceste conditii, pachete promotionale de 50, 100 sau 150 de anunturi, echivalentul a 300, 600 si 900 de euro. Mai mult, furnizorii care au o retea de distributie, pot oferi suplimentar partenerilor, pachete YOURSTOCK.ro de 25 de anunturi. Un anunt valabil o luna de zile, promovat activ in mediile de specialitate, este evaluat in medie la 6 euro. In cadrul acestei campanii sunt oferite ca sprijin pentru promovare, aproximativ 170.000 anunturi, evaluate in total la 1 milion de euro.

YOURSTOCK.ro poate personaliza pachetele promotionale in functie de dimensiunea si complexitatea ofertelor, micsoreaza costurile de logistica si promovare si ofera, in schimb, o vizibilitate mult mai buna pentru intreaga gama de produse, sisteme si servicii.

YOURSTOCK.ro este cit se poate de obiectiv si doreste sa satisfaca in mod egal atit nevoiele beneficiarilor, cit si pe cele ale furnizorilor. Anunturile sunt postate sub forma unor oferte concrete cu preturi, cantitati, disponibilitate, locatie, persoana de contact, detalii tehnice, datele complete verificate si validate ale companiei. Astfel, beneficiarii pot compara si contacta imediat si direct, companiile furnizoare. In acelasi timp, furnizorii vor gasi cererile de oferte si vor putea avea o viteza de reactie optima.

Avantajele YOURSTOCK.ro sunt echipa de referenti, prezenta la nivel national, rapiditatea schimbului de mesaje intre vanzator si cumparator, flexibilitatea ofertei, utilizarea facila a sistemului de promovare. Imediat ce un anunt este afisat pe site, toti cei care sunt interesati de acel tip de produs primesc automat anuntul in inbox.

Comunicarea este ambivalenta si directa. Furnizorii primesc automat anunturile celor interesati, iar cumparatorii, pe cele ale furnizorilor care le satisfac cerintele. Toate anunturile si cererile de oferta sunt vizibile 24 de ore din 24 , 7 zile din 7.

YOURSTOCK.ro faciliteaza relatia directa intre furnizori si beneficiari, nu si tranzactia propriu-zisa.Detalii complete - www.yourstock.ro sau contactati-ne direct office@yourstock.ro


Bine ati venit ! YOURSTOCK.ro - cel mai activ stoc
YOURSTOCK.ro - solutia completa de gestionare a bugetelor dumneavoastra, pentru investitii, pentru optimizarea costurilor, pentru imbunatatirea indicilor financiari ai companiei sau ai bugetului personal, atunci cand aveti nevoie de un material sau serviciu specializat complementar.Despre roa d'sign srl

Bine ati venit ! YOURSTOCK.ro - cel mai activ stoc
YOURSTOCK.ro - solutia completa de gestionare a bugetelor dumneavoastra, pentru investitii, pentru optimizarea costurilor, pentru imbunatatirea indicilor financiari ai companiei sau ai bugetului personal, atunci cand aveti nevoie de un material sau serviciu specializat complementar.
arh.Florin ENACHE
general manager
0721 771 944
Office
0728 295 295
0728 742 872

fax 0314250574

YOURSTOCK.ro, Bucuresti, sector 2, sos.Pipera nr.46
office@yourstock.ro