YOURSTOCK.RO - cel mai mare stoc de materiale de construcitii din Romania - de la 1 septembrie

BUCURESTI - 7 august 2007

Comunicat tip General in Constructii

www.yourstock.ro - de la 1 septembrie - cel mai mare stoc din Romania .
Primele 3 luni se vor posta anunturi gratuit ! Dupa aceasta perioada, fiecare potential client va beneficia de o luna DEMO - gratuit ! abonamentele si stocurile disponibile oriunde in Romania vor fi disponibile de la 1 setembrie 2007

Cel mai mare stoc de materiale de constructii din Romania.

-Structurat ca un serviciu eficient si obiectiv in slujba atat a distribuitorilor de materiale de constructii cat si a clientilor – utilizatori ai acestor materiale, acest mijloc de optimizare a stocurilor dar si de gasire a celor mai bune solutii calitate-pret, este o punte de imbunatatire a comunicarii intre vanzatori si clienti , si evident a costurilor fiecarei parti.
-Rapiditatea cu care poti introduce sau obtine informatii, acuratetea lor, si promovarea activa in medii profesionale asociate acestei piete a constructiilor, sunt instrumente de maxima necesitate intr-o piata in care viteza de rotatie a stocului este un important generator de profit pe de o parte, dar si un aport de produse noi – intr-o piata in continua crestere ca volum si diversitate a cererii.
-Lichidari – Promotii - Produse noi
Promovarea produselor cu preturi speciale, celor mai noi sisteme, dar si a promotiilor sezoniere- sunt printer prioritatile YOURSTOCK – venind astfel in sprijinul echipelor de vanzari dar si al clientilor care au nevoie mai mult decat oricand de o informare profesionala, in timp real – fapt ce genereaza profit de ambele parti.

Va stam la dispozitie pe www.yourstock.ro
Cu prietenie,
Echipa YOURSTOCK

Despre roa d'sign srl