Cafea cu gust de engleză

BUCURESTI - 6 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Road Language Centre, centru educaţional specializat pe traininguri de comunicare în limba engleză anunţă începerea programului English Cafe în data de 18 mai intre orele 18.30-20.00 la sediul din Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, numărul 1.

Cafea cu gust de engleză…….


Road Language Centre, centru educaţional specializat pe traininguri de comunicare în limba engleză anunţă începerea programului English Cafe în data de 18 mai intre orele 18.30-20.00 la sediul din Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, numărul 1.

English Cafe revine în forţă într-o nouă formulă dar cu aceeaşi dorinţă ferventă de a încuraja exprimarea în limba engleză prin exersarea abilităţilor de comunicare, îmbunătăţirea cunoştinţelor prezente şi recâştigarea încrederii în puterea proprie de exprimare şi relaţionare într-o limbă străină de circulaţie internaţională. Totul într-o atmosferă destinsă şi relaxată bazată pe abordarea a diverse teme de interes general, subiecte ce îşi regăsesc aplicabilitatea practică în viaţa cotidiană.

Programul English Cafe răspunde nevoii curente de comunicare în limba engleză a oamenilor care au învăţat în scoală limba engleză dar nu au (mai) avut ocazia să exerseze în viaţa de zi de zi şi prin urmare se simt frustraţi ori de câte ori sunt nevoiţi să relaţioneze în limba engleză, fie in interes personal fie in interes de serviciu. Principalul obiectiv al programului este încurajarea comunicării în limba engleză, câştigarea fluenţei verbale şi a uşurinţei de exprimare, fără teama de a da greş şi de a pierde şirul evenimenţial în exprimarea curentă.

Lansat pe piaţă în luna noiembrie 2006, programul English Café se bucură de o reacţie pozitivă din partea tuturor celor care au au participat la curs şi care i-au apreciat formula originală şi abordarea plăcută şi utilă totodată a subiectelor de conversaţie.

Engleza se învaţă prin conversaţie este mesajul pe care îl transmite English Café. De aceea, Road Language Centre propune un program fresh cu o abordare originală a acestei nevoi de comunicare: două şedinţe săptămânale a câte o oră şi jumătate de conversaţie în limba engleză, timp de două luni de zile. Astfel, comunicarea in limba engleză va deveni la fel de simplă şi plăcută ca şi băutul unei ceşti de cafea. Fără să sesizezi, engleza ta va deveni la fel de uzuală ca şi tradiţionala cafea din fiecare dimineaţă.

‘La o ceasca de engleza’ este o modalitate utilă şi totodată deosebit de plăcută de învăţare a limbii engleze aşa ca vino să savurăm împreună o ceaşcă de engleză!
Mai multe detalii la: www.englishcafe.ro; officeatenglishcafe.ro;
Persoana de contact: Ioana Mocanu, Public Relations Officer, 021.312.90.36; 0721.287.790

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educational, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse in colaborare cu Ministerul Educatiei prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ( CNFPA) si de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI).
Situat in centrul Bucurestiului, Road LANGUAGE Centre organizeaza traininguri de comunicare in limba engleza in special in domeniul business.
Pentru mai multe detalii va rugam accesati www.easyenglish.ro
Adresa: Splaiul Independentei, nr. 1, bloc 16, sc.2, et.6. ap.48
office@easyenglish.ro