Cursuri open de LIMBA ENGLEZĂ generală sau pentru afaceri – 15% reducere

BUCURESTI - 8 iulie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bucuresti- 08 Iulie 2009 - Road Language Centre, centru educaţional specializat pe predarea limbii engleze are plăcerea de a anunţa începerea unor noi module de cursuri de limba engleză generală şi engleză pentru afaceri în sistem open organizate la sediul central din Piaţa Unirii în perioada 20 iulie – 11 septembrie, la un preţ promoţional redus cu 15%.

Cursurile se adresează tuturor persoanelor adulte care doresc să studieze limba engleză generală sau de afaceri cu scopul de a-şi îmbunătăţi considerabil cunoştinţele prezente prin acumularea succesivă de noi informaţii extrem de utile în plan socio-profesional.

Cursurile intensive de limba engleză au o structura modulară, fiecare modul se parcurge în 36 ore, în câte 2 şedinţe a câte 2 ore săptămânal timp de 9 săptămâni.
Exista 5 module de cursuri conform grilei de niveluri stabilită în Cadrul General European: A1 (începător) – C2 (nivelul superior). Asfel, cursurile sunt special elaborate pentru următoarele niveluri: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate si Upper-Intermediate.
Grupele de studiu sunt restranse ca numar de participanti ( 6-10 persoane) pentru a putea asigura calitatea serviciilor si monitorizarea atentă a fiecărui cursant în parte.
Inainte de inceperea cursurilor se susţine o testare initială în urma căreia se face repartizarea în grupe la modulul potrivit. Înscrierile la testarea initială se pot face fie telefonic, fie pe email de luni-vineri intre orele 11.00-18.00 pana pe data de 16 iulie.


Avantajele cursurilor Road Language Centre :

- traineri dedicaţi şi responsabili, cu experienţă în predarea limbii engleze adulţilor din mediul business;
- grupe de studiu restrânse (6-10 cursanţi);
- testare iniţială gratuită pentru stabilirea nivelului si consilierea adecvată;
- aplicarea metodei interactive de predare a limbii engleze;
- programe de control al calităţii care includ asistenţe la ore, participare la training, rapoarte de progres al cursanţilor, chestionare de evaluare din partea cursanţilor;
- suport de curs furnizat de o editură britanică de renume (manual însoţit de cd) care rămâne în proprietatea cursantului şi după finalizarea cursurilor;
- locaţie centrală, accesibilă transportului în comun şi privat;
- posibilitatea achitării taxei de curs în două rate;
- certificate de participare eliberate gratuit la finalul fiecarui modul de studiu;
-posibilitatea susţinerii unui examen de limba engleză în urma căruia se poate obţine fie un certificat cu recunoaştere naţională a cunoştinţelor de limba engleză acumulate (examen CNFPA), fie un certificat cu recunoaştere internaţională (examen LCCI);
-orar adecvat persoanelor care lucrează: cursurile se desfăşoară după-amiaza în intervalul 18.00-20.00;


Centrul Road Language Centre are o bogată experienţă în organizarea cursurilorde limba engleză destinate adulţilor, fiind totodată şi iniţiatorul programului de conversatie English Café, bazat pe dezvoltarea fluenţei verbale şi uşurinţa exprimării în conversaţia curentă.

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitoare la noua ofertă Road Language Centre accesaţi www.easyenglish.ro sau sunaţi la 021/312.90.36 sau 0721.28.77.90.Persoana de contact: Ioana Mocanu
Public Relations Officer

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educational, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse in colaborare cu Ministerul Educatiei prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ( CNFPA) si de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI).
Situat in centrul Bucurestiului, Road LANGUAGE Centre organizeaza traininguri de comunicare in limba engleza in special in domeniul business.
Pentru mai multe detalii va rugam accesati www.easyenglish.ro
Road Language Centre
Splaiul Independentei, nr 1,
Bucuresti,
0213129036
0721287790

office@easyenglish.ro