English Café – La o ceaşcă de engleză

BUCURESTI - 4 decembrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

De Moş Nicolae Road Language Centre oferă cadou o sesiune demonstrativă la programul English Café tuturor celor care doresc să sărbătorească “englezeşte”.

English Café – La o ceaşcă de engleză

Lansat pe piaţă în luna noiembrie programul English Café se bucură de un răspuns pozitiv si răspunde cu succes nevoii de comunicare în limba engleză şi de îmbunătăţire a acesteia. Engleza se învaţă prin conversaţie este mesajul pe care îl transmite English Café, eliminând barierele unui curs clasic de învaţare a limbii engleze şi oferind flexibilitate celor care nu doresc să fie “captivi” într-un curs tradiţional cu orar fix, exerciţii gramaticale şi teme, dar vor, totuşi, să îşi îmbunătăţească limba engleză.
English Café este un concept adresat nevoii de comunicare şi îmbunătăţire a limbii engleze printr-un program simplu bazat pe un sistem de abonamente, cu un orar de desfăşurare al şedinţelor şi o listă de teme de discuţie, accesibilă şi pe internet. Programul se bazează în exclusivitate pe conversaţie în limba engleză şi nu necesită studiu individual. Activităţile de la care se porneşte conversaţia către tema propusă au ca scop stabilirea unei atmosfere relaxate. Moderatorul coordonează activităţile şi conversaţia propriu-zisă, intervenind doar pentru a corecta eventualele greşeli şi asigurând suport permanent.
Se poate opta pentru două tipuri de abonamente: Decaff (4 şedinţe valabile 2 luni), respectiv Black (8 şedinţe valabile 3 luni). Se oferă posibilitatea de a alege prezenţa la şedinţe în funcţie de interesul pentru subiectul şedinţei respective. Pe parcursul şedinţelor se pun la dispoziţia participanţilor cafea, ceai, băuturi răcoritoare şi dulciuri.
English Café aduce o noutate în sistemul educaţional: un program menit să ofere posibilitatea de exersare şi îmbunătăţire a limbii engleze numai prin conversaţie într-un mediu plăcut şi fără pierdere de timp, pe subiecte diverse şi cu un orar flexibil.

Despre Road Centre

Miercuri, de Moş Niculae, între orele 18.00 – 18.30 sesiunea demonstrativă este deschisă pentru toţi cei care îţi doresc să se bucure de un mediu plăcut, de conversaţie şi de posibilitatea de a vorbi engleza fără piedici.
Gabriela David
PR Manager

Road Language Centre
N.Balcescu 9A, Bucuresti
tel/fax: (021)312.90.36
mobil(linie directa): 0721.28.77.90
www.easyenglish.ro