English Summer EdVenture ia startul acum!

BUCURESTI - 30 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Cursurile de vară adresate copiilor din clasele V-VIII sunt o buna modalitate de a folosi timpul liber din vacanţa de vară constructiv, fie pentru acumularea unor noi noţiuni de limba engleză în general, printr-un concept inovator şi distractiv, fie pentru aprofundarea gramaticii sau a vocabularului utilizând metoda Cambridge.

English Summer EdVenture

Conceptul inovator al acestui curs se bazează pe învaţarea prin plăcerea de a descoperi lucruri noi, astfel efortul devenind minim. English Summer EdVenture vrea să valorifice timpul liber pe care îl au copiii în vacanţa de vară, ajutându-i să-şi îmbunătăţească cunoştinţele de limba engleză, dar şi pe cele generale.

Programul English Summer Edventure  transformă obişnuitele lecţii de engleză în adevărate incursiuni în fascinanta lume a curiozităţilor faunei şi florei de pe glob, tradiţiilor popoarelor de pretutindeni, misterelor culturilor antice; toate acestea cu ajutorul documentarelor echipei profesioniste de la National Geographic, special concepute pentru învăţarea limbii engleze.

Unde există vaci albastre? Câte cascade spectaculoase ştii? De ce dorm delfinii? Cum să te faci dentist la Zoo? Au existat cu adevărat zeii din Olimp? Cum prepari mâncare la căldura soarelui?

Acestea sunt doar câteva dintre incursiunile în misterele şi curiozităţile planetei noastre pe care le propunem copiilor în această vară, în cadrul programului English Summer EdVenture. Îi invităm să ni se alăture pentru o vacanţă plină de aventuri marca National Geographic.

Perioada: 2.07- 27.07 : modul I & 6.08- 31.08: modul II Durata: 4 săptamani                                                                    Structura: 2 sedinte/ 1,5 ore/ saptamană                          Program preliminar: marti, joi, 10.00- 11.30                   Inscrieri: 15 mai – 28 iunie                                                            Taxa de curs: 310 lei pe modul  

*Pentru inscrieri pana pe 15 iunie se acorda un discount de 10%                                                                          *Pentru clienti RLC – discount 5% suplimentar

Cursuri metoda Cambridge

Cursurile au ca obiectiv acumularea noţiunilor noi de limba engleză, gramatică şi vocabular utilizând cea mai temeinica metodă – metoda Cambridge. Acestea reprezintă o oportunitate pentru participanţi de a-şi pune la punct cunoştinţele de limba engleză în perioada vacanţei de vară sau de a meţine proaspătă informaţia acumulată pe parcursul anului şcolar.

Cursul oferă cadrul autentic necesar pentru învăţarea naturală a limbii engleze, folosind informaţii diversificate şi şedinţe special planificate astfel încat să exerseze toate abilităţile de comunicare ale participanţilor. Metoda folosita la curs presupune folosirea exerciţiilor pentru fixarea noţiunilor noi citite sau ascultate pe parcursul şedinţelor.   

Structura cursului:

-         2 şedinţe x 1,5h/ săptamână                             -         9 iulie – 14 septembrie (10 săptămâni)                -         opţional – 1 simulare integrală a unui examen Cambridge la finalul cursului.                                         -         preţ special de vară                                                  – discount 30% faţa de preţul din timpul anului şcolar:

650 lei/curs, se poate achita în două rate x 325 lei sau integral cu 5% discountClienţii RLC beneficiază de 5% suplimentar

Înscrierile se pot face la numerele de telefon 074ENGLEZA (0743.645.392), 021.312.90.36 sau pe e-mail la adresa office@edventure.ro

Despre Road Centre

Road Language Centre oferă cursuri de limba engleză pentru copii şi adulţi. RLC este singurul centru din Bucuresti care pregateste cu succes pentru TOATE examenele de limba engleză importante – Cambridge, TOEFL, IELTS, SAT, GMAT.
In plus, Road Language Centre este centru oficial de testare TOEFL, centru de pregatire si pilotare Cambridge recunoscut de Cambridge ESOL si centru de pilotare IELTS.