InfoSeminar: Adevarat sau Fals despre TOEFL/ IELTS/ Cambridge

BUCURESTI - 14 mai 2014

Comunicat tip General in Farmaceutic

Afla tot ce trebuie sa stii despre examenele TOEFL/ IELTS / Cambridge si descopera ce este adevarat sau fals despre ele in informatiile care se gasesc Internet.

InfoSeminar: Adevarat sau Fals despre TOEFL/ IELTS/ Cambridge

- Care examen e "mai usor"?

- Care examen "da mai bine" in CV? 

- Unde si cum se pot folosi rezultatele TOEFL/ IELTS/ Cambridge?

- Care dintre ele echivaleaza BAC-ul?

- Ce inseamna "Extension Certificate" la CAE, CPE?  

Acestea sunt doar cateva din intrebarile care isi vor gasi raspuns in cadrul seminarului Adevarat sau Fals despre TOEFL/ IELTS/ Cambridge. 

Profilul trainerului

Liliana Ibraimof este profesor de limba engleza si director de programe la Road Language Centre, cu peste 15 ani de experienta in predarea limbii engleze tuturor grupelor de varsta si la toate nivelurile de pregatire. In plus, in pregatirea pentru examenele internationale de limba engleza (Cambridge, TOEFL, IELTS, SAT) Liliana a avut intotdeauna rezultate foarte bune, dovedite de feedback-ul pozitiv primit constant din partea cursantilor.

Informatii utile

Data & ora: Joi, 22 Mai, orele 14.30 - 16.00.

Locatie: sediul Road Language Centre, Str. Dr. Staicovici nr 4 (Piata Operei)

Numar de locuri: 10

Inscrierile se fac prin e-mail la office@edventure.ro sau la telefon 075ENGLEZA (0753.645.392) pana pe data de 20.05.2014.

Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile. Sunati azi pentru a va rezerva un loc!

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). De asemenea, este centru de testare TOEFL autorizat ETS şi centru de pregătire Cambridge autorizat de Cambridge ESOL Examinations.