Instrumente de recrutare: testele standardizate de limba engleza. Auditul lingvistic

BUCURESTI - 14 octombrie 2013

Comunicat tip General in HR

FCE, CAE, IELTS, TOEFL, TOEIC, 90, 6,5, 550 - acestea sunt doar cateva exemple de indicatori ai abilitatilor de comunicare in limba engleza ale aplicantilor la job-uri...
Care este relevanta acestor indicatori?
Cum se pot interpreta in legatura cu cerintele unui anumit job?
Cum se poate estima nivelul de limba engleza al unui aplicant?
Toate aceste intrebari vor fi abordate in cadrul acestui seminar special adresat specialistilor HR, cu scopul de a le oferi acestora instrumentele necesare pentru analiza profilului lingvistic al aplicantilor.

 Instrumente de recrutare: testele standardizate de limba engleza. Auditul lingvistic

Despre Road Language Centre:

De 8 ani Road Language Centre ajuta companiile sa isi faca angajatii mai productivi in toate interactiunile lor cu limba engleza folosind cea mai interactiva si eficienta metoda de invatare - Active Learning. Printre clientii incantati de serviciile noastre amintim: Cosmote, Actavis, Germanos etc. 

Mai multe detalii despre noi aici.

In contextul actual, in care limba straina, in general engleza, este o cerinta la angajare, diplomele si certificatele care dovedesc abilitatile de comunicare devin din ce in ce mai variate si contin din ce in ce mai multe acronime si/sau denumiri sofisticate.

Acest seminar oferă instrumentele necesare celor care vor sa inteleaga ce informatie se ascunde in spatele acestor litere sau cifre aflate pe diplome sau care este relevanta certificatelor pentru cerintele job-urilor si cum poate fi determinata mai bine abilitatea candidatului de a-si folosi competentele de limba engleza in indeplinirea obiectivelor.

Mai multe detalii despre tematica si agenda evenimentului AICI 

Seminarul va avea loc miercuri, 30 octombrie la Hotel IBIS Parlamentului.

Perioada de inscrieri: 1 - 18 octombrie

Seminarul este gratuit.Pentru inscriere este necesara completarea formularului de inscriere LINK AICI

Mai multe detalii:

Mihai Vulpescu, Coordonator Program, 0721.287.790; 021.312.90.36


Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). De asemenea, este centru de testare TOEFL autorizat ETS şi centru de pregătire Cambridge autorizat de Cambridge ESOL Examinations.