Lansare cursuri de vară intensive de limba engleză cu Metoda Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE)

BUCURESTI - 31 mai 2013

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Cursurile intensive de limba engleză cu Metoda Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE) au ca obiectiv menţinerea unui nivel bun de limba engleză în perioada vacanţei, într-un format care iţi permite să te şi bucuri de vară în acelaşi timp.
Structura acestora împarte eficient timpul pentru studiu şi cel pentru vacanţă pe parcursul verii.

N
 What I enjoyed most during this course was the teacher’s enthusiasm, the good atmosphere in the class and the way of teaching. 

Elena L.

Participarea la aceste cursuri determină meţinerea şi consolidarea deprinderilor în limba engleză dobândite pe parcursul anului şcolar, prin practică şi exerciţii cu metoda Cambridge.  

De asemenea, participarea la cursurile de vară poate fi un prim pas excelent în învatarea limbii engleze.

Structura cursurilor permite împărţirea eficientă a timpului pentru studiu şi a celui pentru vacanţă pe parcursul verii:    Cursurile intensive de engleză cu metoda Cambridge sunt structurate în 2 sesiuni de câte 4 săptămâni, în lunile iulie şi august.  

Sesiunea 1 :  luna iulie 

3 şedinţe x 1h30/ săptămână, 4 săptămâni

Orar preliminar: luni, miercuri, joi – 15 – 16.30

Preţ: 390 lei  

Sesiunea 2:  luna august

3 şedinţe x 1h30/ săptămână, 4 săptămâni

Orar preliminar: luni, miercuri, joi – 15 – 16.30

Preţ: 390 lei

Road Language Centre oferă servicii profesioniste şi complete aşa încât în pachetul de curs sunt incluse şi materialele necesare pentru pregătire, gratuit.

Înscrierile se fac la numerele de telefon 074ENGLEZA (0743.645.392) şi 021.312.90.36, sau prin e-mail la office@edventure.ro, până pe 24 iunie.

Pentru înscriere este necesară susţinerea unei testări iniţiale, pentru a putea fi încadrat într-o grupă potrivită nivelului tău de limba engleză.

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI).

Road Language Centre este singurul centru din Bucuresti care pregateste cu succes pentru TOATE examenele de limba engleza importante – Cambridge, TOEFL, IELTS, SAT, GMAT.
In plus, Road Language Centre este centru oficial de testare TOEFL, centru de pregatire si pilotare Cambridge recunoscut de Cambridge ESOL si centru de pilotare IELTS.
Profesorii centrului au sustinut aceste examene si detin certificate internationale; de asemenea, centrul lucreaza cu examinatori oficiali pentru probele orale si sau scrise ale acestor examene internationale in cadrul cursurilor de pregatire.