RLC vă invită pe perioada verii la clubul de conversaţie English Cafe

BUCURESTI - 31 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Road Language Centre, centru educaţional specializat pe traininguri de comunicare în limba engleză anunţă începerea programului English Cafe în data de 3 iunie intre orele 18.00-19.30 la sediul din Piaţa Operei, Str Dr Staicovici, nr 4.

Engleza se învaţă cel mai bine conversând într-un ambient de grup, cu un număr restrâns de persoane interesate să îşi exerseze cunoştinţele de limba engleză într-o manieră relaxantă  şi antrenantă în acelaşi timp.

Road Language Centre vă propune un format flexibil, participarea candidaţilor fiind pe bază de abonament. Astfel, în functie de abonamentul ales, se poate participa la clubul de conversatie English Cafe pe o perioadă de 2 luni sau 3 luni, cu posibilitate de reînnoire. Sunt disponibile 2 tipuri de abonament:

1. abonamentul Decaff - 4 şedinţe in 2 luni – taxa 199 lei

2. abonamentul Black -  8 şedinţe in 3 luni -  taxa 300 lei.

Abonamentele sunt transmisibile, iar prima şedinţă este gratuită. Orarul este vineri, în intervalul orar 18.00 - 19.30. 

Modalitate de desfăşurare:

Într-o atmosferă relaxantă, se porneşte de la un filmulet de câteva minute pe tema sesiunii şi ulterior se discută în interiorul grupului pe tema respectivă. Fiecare participant este invitat să exprime păreri şi să discute liber. Obiectivul principal este dezvoltarea fluenţei verbale, reactualizarea cunoştinţelor de limba engleză si totodata imbogatirea vocabularului. Profesorul va propune o serie de activităţi de lucru în pereche sau în grup menite să ajute dezvoltarea vocabularului şi a fluenţei.

Programarea temelor poate fi consultata pe www.englishcafe.ro

Modalitate de înscriere:

Pentru a putea participa la modulul de conversatie English Café este necesar un nivel mediu de cunoştinţe de limba engleză.

Participarea la club trebuie anuntata fie telefonic fie pe email până joi, ora 18.00, zi premergătoare şedinţei de vineri.

 Programul English Cafe  este o modalitate utilă şi totodată deosebit de plăcută de învăţare a limbii engleze aşa că vă asteptăm vineri după amiaza să savurăm împreună o ceaşcă de engleză!

 

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI).Situat in centrul Bucurestiului, Road Language Centre organizează cursuri de pregătire pentru cele mai importante examene internaţionale de limba engleză şi traininguri de comunicare în limba engleză în domeniul business.Pentru mai multe detalii va rugam accesati www.edventure.ro sau www.easyenglish.ro

Taguri: englezarlcconversatie