Trainerii Road Language Centre, singurii din România care au beneficiat de workshop-ul Propell, organizat de ETS

BUCURESTI - 1 iulie 2013

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

În Road Language Centre toţi trainerii au susţinut cu succes examenele pe care le pregătesc şi au participat la cursuri speciale, sesiuni de training şi conferinţe din domeniul examenelor internaţionale, pentru a asigura o calitate superioara a cursurilor.
Săptămâna trecută ei au avut ocazia de a deveni singurii profesori de limba engleză din România care au participat la un workshop adresat trainerilor TOEFL, organizat de ETS, administratorul testului TOEFL.

Trainerii Road Language Centre, singurii din Romania care au participat la workshop-ul Propell

Trainerii Road Language Centre, singurii din Romania care au participat la workshop-ul Propell

Obiectivul acestui program de dezvoltare profesională pentru profesorii de limba engleză a fost de a le oferi tehnici şi strategii de abordare a training-ului pentru examenul TOEFL pentru a depăşi provocările care pot să apară în timpul pregătirii TOEFL, asigurând succesul la examen al cursanţilor.

Workshop-ul s-a bazat pe exemple din secţiunile de Listening, Reading, Speaking şi Writing ale examenului TOEFL. De asemenea, profesorii au primit un set de resurse care conţin tehnici de predare şi activităţi destinate cursanţilor, pentru a-i ajuta să susţină sesiuni de pregătire eficiente.

Training-ul Propell oferit de către ETS a avut loc în 21 de ţări, inclusiv Australia, China, India, Vietnam si ţări din Europa.

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). De asemenea, este centru de testare TOEFL autorizat ETS şi centru de pregătire Cambridge autorizat de Cambridge ESOL Examinations.

Road Language Centre este singurul centru din Bucuresti care pregateste cu succes pentru TOATE examenele de limba engleza importante – Cambridge, TOEFL, IELTS, SAT, GMAT.
In plus, Road Language Centre este centru oficial de testare TOEFL, centru de pregatire si pilotare Cambridge recunoscut de Cambridge ESOL si centru de pilotare IELTS.