Vara este un moment bun sa iţi pui la punct cunoştinţele de limba engleză. RLC lansează oferta de cursuri de vară pentru clesele IX- XII

BUCURESTI - 30 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Vara este un moment bun sa iţi pui la punct cunoştinţele de limba engleză. Fie că vrei să înveţi abordând teme distractive marca National Geographic, fie că doreşti să lucrezi pe metoda Cambridge pentru a-ţi îmbunătăţi gramatica si vocabularul, trebuie doar sa alegi cursul potrivit.

Vara este un moment bun sa iţi pui la punct cunoştinţele de limba engleză. Fie că vrei să înveţi abordând teme distractive marca National Geographic, fie că doreşti să lucrezi pe metoda Cambridge pentru a-ţi îmbunătăţi gramatica si vocabularul, trebuie doar sa alegi cursul potrivit.

I.  Cursuri metoda Cambridge

Cursurile îşi propun să vă ajute să acumulaţi noţiuni noi de limba engleză, gramatică şi vocabular utilizând cea mai temeinica metodă – metoda Cambridge, învatand natural, printr-un input autentic şi diversificat, dar şi prin exerciţii fără de care aspectele mai dificile ale limbii n-ar putea fi înţelese şi asimilate.

Dacă doriţi să profitaţi de vacanţă pentru a vă pune la punct limba engleză, să faceţi primul pas în pregătirea pentru un examen de limba engleză sau doriţi să nu uitaţi ceea ce aţi învăţat pe parcursul anului şcolar, acesta este cursul potrivit.

Cursurile se adresează în special elevilor de liceu/studenţilor. Acestea sunt organizate în funcţie de nivelul iniţial al participanţilor şi de obiectivul acestora.  Componente cheie:

-         creşterea fluenţei în exprimare în limba engleză;

-         îmbunătăţirea abilităţilor de înţelegere a discuţiilor, prelegerilor, interviurilor în limba engleză;

-         îmbunătăţirea şi diversificarea vocabularului şi a structurilor de gramatică folosite;

-         exprimare mai clară în limba engleză în scris;

Cursurile se vor organiza pentru nivelurile A1, A2, B1, B2 şi C1, nivelul fiind stabilit prin intermediul unei testări iniţiale.

Structura cursului:

Perioada: 9 iulie – 14 septembrie

Durata: 10 săptămâni

Structura: 2 şedinţe x 1,5h/ săptamână

-         opțional – 1 simulare integrală a unui examen Cambridge la finalul cursului.

Taxa de curs: preţ special de vară – discount 30% faţa de preţul din timpul anului şcolar

    650 lei/curs, se poate achita în două rate x 325 lei sau integral cu 5% discountClienţii RLC beneficiază de 5% suplimentar

II. English Summer EdVenture

Conceptul acestui curs este unul inovator şi este destinat elevilor de liceu care doresc să profite de perioada vacanţei pentru a-şi îmbogăţi cunoştinţele de limba engleză, dar şi pe cele generale şi sa învete abordând subiecte pe interesul lor, într-o manieră destinsă.

Programul English Summer Edventure  transformă obişnuitele lecţii de engleză în adevărate incursiuni în diferenţele culturale, tradiţiile popoarelor de pretutindeni şi fascinanta lume a faunei şi florei de pe glob; toate acestea cu ajutorul documentarelor echipei profesioniste de la National Geographic. Rezultatul? Efortul dedicat în mod normal învăţării se reduce la minimum, iar plăcerea de a descoperi lucruri noi este la cote maxime.

Cât de periculos este oraşul unde oamenii trăiesc împreuna cu animalele sălbatice? Ce poveşti spun relicvele culturii Maya? De ce este atât de dificil să traversezi deşertul Gobi? Au existat cu adevărat zeii din Olimp? Cum prepari mâncare la căldura soarelui? Ce este capoeira, un dans sau un stil de luptă?

Acestea sunt doar câteva dintre temele pe care vi le propunem în această vară, în cadrul programului English Summer EdVenture. Aşadar, vă invităm să explorăm împreună alături de profesorii noştri, pasionaţi ca şi voi de n acamani, 2 sed x 1,5 ore/sapt, 30 cineva ca ar trebui sa o recuperam?ul zilei de maine. avans din greseala si nu mai are decuriozităţile Planetei Albastre, aceste lumi inedite dezvăluite de materialele National Geographic speciale editate pentru studiul limbii engleze.

Perioada: 2.07- 27.07 : modul I & 6.08- 31.08: modul II

Durata: 4 săptamani

Structura: 2 sedinte/ 1,5 ore/ saptamană         

Taxa de curs: 310 lei pe modul  

*Pentru inscrieri pana pe 15 iunie se acorda un discount de 10%

*Pentru clienti RLC – discount 5% suplimentar

Despre Road Centre

Road Language Centre oferă cursuri de limba engleză pentru copii şi adulţi. RLC este singurul centru din Bucuresti care pregateste cu succes pentru TOATE examenele de limba engleză importante – Cambridge, TOEFL, IELTS, SAT, GMAT.
In plus, Road Language Centre este centru oficial de testare TOEFL, centru de pregatire si pilotare Cambridge recunoscut de Cambridge ESOL si centru de pilotare IELTS.