Piatra naturala in exclusivitate in Romania

BUCURESTI - 7 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Industrie, Social

Piatra naturala tip limestone (gresie) adusa in exclusivitate de Rock Star Construct pe piata din Romania-un design deosebit la preturi competitive!

Piatra naturala in exclusivitate in Romania

Va prezentam cel mai nou model de piatra de tipul limestone ( gresie) din Romania! Limestone-ul,cu o paleta de culori de tip curcubeu si cu un finisaj spectaculos,va aduce un plus de valoare proiectului dumneavoastra.Tinand cont de standardele tot mai ridicate din domeniul amenajarilor si de cerintele din piata,va oferim un produs de calitate superioara ce se deosebeste de celelalte materiale prin calitatile sale.

Din dorinta de a furniza un produs cu totul special,am conceput modelul de piatra limestone marca Rock Star Construct la cele mai mici dimensiuni ce se pot realiza dintr-o piatra naturala.De asemenea,la taierea acesteia se foloseste cea mai noua tehnologie astfel incat obtinem o calitate exceptionala si dimensiuni perfect calibrate!

Despre Rock Star Construct SRL

Rock Star Construct are o vechime de 10 ani pe piata produselor de amenajare interioara si exterioara,continuand actiivitatea societatii MiniSvema ,marca ce s-a impus pe piata din Romania inca din 2001 ca si producator de piatra decorativa,traditie continuata pana astazi,insa cu o noua imagine:Rock Star Construct.Ne consideram unii din principalii jucatori de pe piata locala de piatra naturala si decorativa,tinand cont atat de experienta acumulata in cei 10 ani de activitate cat si de gama variata de produse pe care le punem la dispozitia clientilor nostri ,clienti ce revin si ne recomanda produsele.Punem la dispozitia clientilor o gama variata de servicii,ceea ce ne face unici pe piata.