Sodexo devine Pluxee: Un nou capitol pentru liderul în beneficii extrasalariale

BUCURESTI - 4 martie 2024

Comunicat tip General in Afaceri

Sodexo, compania globală cu o vastă experiență în soluții de beneficii extrasalariale și implicare a angajaților, anunță rebrandingul său sub o nouă identitate: Pluxee. Această schimbare marchează un nou capitol pentru companie, caracterizat de o abordare modernă și inovatoare a pieței beneficiilor.

Sodexo devine Pluxee: Un nou capitol pentru liderul în beneficii extrasalariale

Noul brand, Pluxee, reflectă dorința companiei de a oferi o experiență digitală îmbunătățită și soluții personalizate pentru o gamă largă de nevoi ale clienților. Denumirea provine de la cuvântul "plus", simbolizând dorința de a oferi mai mult decât simple beneficii, ci soluții inovatoare și personalizate pentru angajați, dar și o platformă mai ușor de utilizat.

Pluxee va continua să ofere o gamă diversificată de produse și servicii apreciate de clienți. Printre produsele Pluxee se numără:
- Carduri de masă. Cardul Pass Restaurant oferă o modalitate convenabilă de a plăti masa la o rețea extinsă de restaurante și magazine alimentare.
- Carduri cadou. Cardul Cadou oferă flexibilitate și posibilitatea de a alege din diverse categorii, precum fashion, electronice, sport și timp liber.
- Carduri de vacanță. Cardul de Vacanță permite angajaților să își planifice vacanța mult dorită, beneficiind de o serie de avantaje.
- Soluții digitale. Platforma online Pluxee oferă o gamă de instrumente digitale pentru gestionarea eficientă a beneficiilor de către companii și angajați.

Pluxee se angajează să ofere o experiență personalizată și relevantă pentru fiecare client. Compania va continua să investească în inovație și soluții digitale pentru a facilita accesul la beneficii și a spori satisfacția angajaților.

De ce Pluxee?

1. O abordare modernă și inovatoare
Pluxee se diferențiază prin concentrarea sa pe soluții digitale ușor de utilizat și adaptate nevoilor individuale. Compania investește constant în inovație pentru a oferi o experiență fluidă și intuitivă pentru clienții săi. Platforma online Pluxee oferă o gamă largă de instrumente digitale care permit companiilor să gestioneze eficient beneficiile extrasalariale ale angajaților, iar angajaților să le acceseze și utilizeze cu ușurință.
Exemple concrete ale abordării inovatoare Pluxee includ:

- Aplicația mobilă Pluxee. O aplicație intuitivă care permite angajaților să gestioneze soldul cardurilor, să vizualizeze tranzacțiile, să caute parteneri afiliați și să beneficieze de promoții exclusive.

- Portalul online pentru companii. Un portal intuitiv care permite companiilor să configureze beneficiile extrasalariale ale angajaților, să seteze bugete, să monitorizeze utilizarea și să acceseze rapoarte detaliate.

- Integrarea cu sistemele HR. Pluxee se poate integra cu sistemele HR existente ale companiilor, simplificând procesul de gestionare a beneficiilor extrasalariale.

2. Experiență personalizată
Pluxee înțelege că nevoile fiecărei companii și ale fiecărui angajat sunt unice. De aceea, Pluxee oferă o gamă largă de produse și servicii din care companiile și angajații pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine.
Pluxee oferă o varietate de opțiuni pentru a se adapta nevoilor individuale, cum ar fi:

- Diferite tipuri de carduri. Carduri de masă, carduri cadou, carduri de vacanță, carduri de cultură, etc.

- Valori nominale diferite. Angajații pot alege carduri cu valori nominale diferite, în funcție de nevoile lor.

- Parteneri afiliați. Pluxee are o rețea extinsă de parteneri afiliați care oferă o varietate de produse și servicii la prețuri avantajoase.

3. Angajament pentru sustenabilitate

Pluxee se angajează să contribuie la un viitor mai bun prin soluții responsabile și sustenabile. Compania se angajează să își reducă impactul asupra mediului și să sprijine cauzele sociale.
Exemple concrete ale angajamentului Pluxee pentru sustenabilitate includ:

- Utilizarea de materiale reciclate pentru carduri. Pluxee utilizează materiale reciclate pentru a produce cardurile sale, contribuind la reducerea deșeurilor și la conservarea resurselor naturale.

-Parteneriate cu organizații sustenabile. Pluxee colaborează cu organizații care promovează sustenabilitatea și sprijină proiecte cu impact pozitiv asupra mediului.
- Promovarea practicilor responsabile. Pluxee încurajează companiile și angajații să adopte practici responsabile din punct de vedere social și de protejare a mediului înconjurător.

Pluxee este mai mult decât un nume nou, este o viziune proaspătă și un angajament de a oferi o experiență excepțională în domeniul beneficiilor extrasalariale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rocket-marketing/sodexo-devine-pluxee-un-nou-capitol-pentru-liderul-in-beneficii-extrasalariale1