CompactB & Friends | Concert pentru Teo Peter – ultimele bilete Early Bird

BUCURESTI - 13 septembrie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Pe 20 septembrie Teo Peter "reunește" emblematica trupă CompactB pe marea scenă de la Arenele Romane într-un eveniment grandios al trupei-fenomen. Va fi un moment de sărbătoare cu gust dulce – amar, deoarece marchează și 15 ani de la dispariția fulgerătoare și complet neașteptată a celui ce a fost unul dintre fondatorii Compact.

CompactB

CompactB

Ultimele bilete Early Bird la prețul special de 50 de lei mai pot fi achiziționate până luni ,16 septembrie 2019, ora 11:00 de pe entertix.ro și myticket.ro sau din rețeaua librăriilor Cărturești și hypermerketurile Carrefour.

Prezenți la reuniune vor fi prieteni dragi și totodată nume importante pe scena autohtonă: Leo Iorga, Holograf, Proconsul, Iris, Mircea Baniciu, Bere Gratis, Bosquito, Aurel Tămaș și Emeric Imre. Totodată, CompactB se alătură inițiativei #SupportYourLocalBands, dedicată susținerii și promovării artiștilor talentați aflați la început de drum. Astfel, alături de numele deja consacrate, evenimentul propune și doi reprezentați ai noului val: NAVI și Trupa Blană Bombă.

Ia-ți biletul și vino să descoperi istoria Compact povestită de prieteni, pentru prieteni!

Parteneri: City Insurance, Realitatea TV, Rock FM


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/roevents/compactb-friends-concert-pentru-teo-peter-ultimele-bilete-early-bird