Formația Dl Goe a lansat albumul “Tineri, Sâmbătă, Duminică”

BUCURESTI - 9 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Formația Dl Goe și-a lansat albumul “Tineri, Sâmbătă, Duminică”. Un album concept asemănător teatrului radiofonic despre un Goe actual care este angajat într-un Shop and Go din București și se îndrăgostește de o fată cu un tatuaj de la coadă.

După decenii de captivitate între coperțile de carte, personajul lui Caragiale a crescut, a făcut o nebunie și a sărit din nuvelă în Bucureștiul lui 2018, fix la o casă de marcat dintr-un Mega Image. Așa ar putea începe povestea trupei Dl Goe. Adevărul e că realitatea nu este foarte departe.  

Tineri, Sâmbătă, Duminică” este povestea oricărui tânăr de azi, ghidat de două mari curente: post comunismul și consumerismul de secol XXI. Tema albumului este idila dintre domnul Goe, acum un tânăr care a crescut și lucrează la Mega Image și o fată de la coadă. Goe se îndrăgostește, o ia de mână și hotărăsc împreună să fugă în lume cu primul tren. Ascultat în căști, albumul te va duce cu gândul la teatrul radiofonic de altă dată, dar în acorduri, mesaje, locuri și limbaje de azi.

Alături de tinerii muzicieni, pe album apar 10 actori din noul val de cinema și teatru. Odată cu albumul, marinerul a lansat și un prim single “La coada la Mega Image

Formația Dl Goe s-a lansat pe 1 Iunie 2017 cu piesa “Parol”. Ei îmbină muzica blues cu muzica lăutărească, reggae, ska, rock, electro și jazz intr-o manieră pop. În viitorul apropiat ei pregătesc un turneu în țară pentru promovarea materialului dar și un turneu Unplugged în apartamentele și casele oamenilor dornici de muzică live.

Ambumul este disponibil pe toate platformele de distribuție digitală precum Spotify, Deezer, GooglePlay etc.

Despre RoEvents

RoEvents este o agentie full service pentru zona de entertainment si isi orienteaza activitatea catre a deveni o entitate ce poate oferi servicii 360 catre orice tip de client din aria divertismentului si a organizarii de evenimente.