Hai cu noi la festival! - teatru, concerte, pictura, fotografii - TEATRU SUB LUNA

BUCURESTI - 10 iulie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Ajuns la ediția a 5-a, singurul festival independent de teatru în aer liber aduce pe scenă in perioada 5 - 21 iulie spectacole de teatru, improvizație, jazz, rock acustic și expoziții de fotografie, picturA, costume, sculpturi și arte frumoase.
Pe durata a 3 weekend-uri Terasa Quantic, în mijlocul parcului Grozăvești și la doar 3 minute de metrou, se transformă într-o oază de cultură, liniște și răcoare chiar în inima Bucureștiului.

TSL

TSL

Al doilea weekend de festival va fi deschis în forță pe 12 iulie cu două concerte și un spectacol de teatru

"Te iubesc de mor după banii tăi", în regia lui Dan Victor, spectacolul ce se va juca vineri de la ora 19:45 este o adaptare după textul lui Marivaux și revine asupra unei vechi dileme: cum împacam dragostea și banii? Ȋn încercarea dezlegării acestei dileme sunt aruncate în joc, într-o confruntare grotesc-clovnească, trei cupluri - Contesa și Marchizul, Ortansa și Cavalerul, Lizeta si Lepin, în căutarea rezolvării unei clauze testamentare, în care se fac clar auzite augmentarea cererilor feminine pe fondul cruzimii relaţiilor sociale într-o lume în care marele zeu este banul.

Inainte și după piesa de teatru vor urca pe scenă Laurențiu Drăgan și trupa :umbra

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul "Alege-ți Povestea" tinerii artiști aflați la început de drum.

Cateva poze din primul weekend

Programul complet al festivalului este disponibil aici

Bilete disponibile aici