BUCURESTI - 26 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

In cadrul Mobile World Congress care a avut loc la Barcelona Rohde & Schwarz si Signalion au prezentat in cadrul unei demonstratii practice transmiterea imaginilor video de inalta definitie (HD) folosind fluxuri de mare viteza in tehnologia LTE (inclusiv testele de frecventa pe uplink).

Folosind echipamentul de testare SORBAS si testerul de comunicatii mobile CMW500, cele 2 companii au obtinut o rata de transmisie extrem de ridicata de 25 Mbit/s. Pentru prima data testerul de comunicatii mobile CMW500 a folosit modulatia 64QAM pentru a transmite pachete de date catre SORBAS care le retransmite catre un calculator.
In cadrul unei alte testari pe LTE, SORBAS a trimis date catre CMW500 prin uplink LTE pentru a permite masuratori RF.
Testerul de comunicatii mobile CMW500 de la Rohde & Schwarz este o solutie completa care acopera toate fazele de dezvoltare si productie. Caracteristicile de nivel 1 si 3 ale protocolului LTE indeplinesc specificatiile 3GPP eUTRAN release 8 pana la categoria 4. In plus, testerul ofera largimi de banda ale canalului scalabile de la 1.4 MHz la 20 MHz. Sunt suportate toate benzile de frecventa 3GPP pana la 6 GHz.
SORBAS de la Signalion este o solutie completa pentru testarea intefetei radio a statiilor de baza LTE in toate fazele dezvoltarii. Caracteristicile de nivel 1 si 3 sunt conforme cu specificatiile 3 GPP. Aditional asigura toate caracteristicile importante de testare ale unui dispozitiv LTE wireless in combinatie cu o gama larga de functii de testare, masurare si inregistrare.

Despre Rohde & Schwarz Rep. Office Bucharest

ROHDE & SCHWARZ este o companie germana cu prezenta internationala, avand ca obiect de activitate producerea de echipamente pentru radiocomunicatii, sisteme de interceptare si localizare radio, precum si sisteme de testare si masurari electronice.

Catalin Niculescu - Director General
Roxana Soare - Coordonator Marketing
www.rohde-schwarz.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rohde-schwarz-rep-office-bucharest/rohde-schwarz-si-signalion-demonstratie-practica-privind-transmiterea-imaginilor-video-de-inalta-definitie-hd-folosind-fluxuri-de-mare-viteza-in-tehnologia-lte-inclusiv-testele-de-frecventa-pe-uplink