Rohde & Schwarz ofera o noua optiune pentru analizorul TV ETL - ETL-K250

BUCURESTI - 27 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Rohde & Schwarz ofera o noua optiune pentru analizorul ETL pentru standardele DAB (digital audio broadcasting) si T-DMB (terrestrial digital multimedia broadcasting).

Rohde & Schwarz ofera o noua optiune pentru analizorul TV ETL - ETL-K250

Astfel, analizorul TV este primul instrument din lume care realizeaza toate masuratorile RF neceasare pentru emitatorii si retelele DAB si T-DMB.
Capabilitatile extinse de analiza a semnalelor ale analizorului ETL permit operatorilor, producatorilor si autoritatilor de reglementare sa detecteze selectiv sursele de eroare, oferindu-le posibilitatea de a elimina cauzele rapid si in timp real.
Noua optiune a echipamentului ETL-K250 realizeaza un MER (modulation error ratio) mai mare de 40dB, ceea ce permite realizarea unor testari extrem de precise ale surselor de semnal cum ar fi emitatorii si modulatorii. Raspunsul canalului la impuls si constelatia sunt obtinute in timp real. Acest lucru permite utilizatorilor sa evalueze rapid calitatea semnalelor on site cand au loc masuratorile de semnal si acoperire. In plus, toate programele DAB si T-DMB si serviciile de date sunt vizibile imediat pe display-ul echipamentului.
Analizorul ETL ofera de asemenea o interfata ETI pentru transferul pachetului de date demodulate catre un echipament extern, unde pot fi analizate si procesate ulterior daca este necesar.
T-DVM este folosit pentru a transmite programe TV, radio si date catre receptoare mobile cum ar fi telefoanele mobile sau notebookuri.
Rohde & Schwarz a avut o contributie majora la testarea T-DMB. Standardul este in prezent disponibil si in afara Asiei si operatorii de retele investesc in asemenea sisteme de transmisie din lumea intreaga. De asemenea DAB continua sa castige teren. Mai mult de 40 de tari folosesc in mod curent acest standard. Optiunea ETL-K250 optimizeaza analizorul ETL TV pentru acceptanta, mentenanta si service-ul emitatoarelor DMB / DAB si permite realizarea unor aplicatii de testare a calitatii, a emitatorilor si masuratori de acoperire in retea.

Despre Rohde - Schwarz Romania S.R.L.

ROHDE & SCHWARZ este o companie germana cu prezenta internationala, avand ca obiect de activitate producerea de echipamente pentru radiocomunicatii, sisteme de interceptare si localizare radio, precum si sisteme de testare si masurari electronice.

Catalin Niculescu - Director General
Roxana Soare - Coordonator Marketing

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rohde-schwarz-romania-s-r-l-/rohde-schwarz-ofera-o-noua-optiune-pentru-analizorul-tv-etl-etl-k250