Reduceri de 37% la vacantele in Turcia cu disponibilitate instanta

BUCURESTI - 21 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Live site

ROJU.ro relanseaza vacantele Last Minute cu discount de pana la 37% pentru sejururile in Turcia cu charter catre Antalya, Bodrum, Cappadocia si Kusadasi. Cele mai bune preturi sunt pentru charter din Bucuresti Otopeni, insa se poate selecta si zborul cu plecare din Cluj Napoca, Iasi, Timisoara sau Sibiu.

Sejur Turcia

Sejur Turcia

Anul 2020 este marcat de pandemia COVID-19, iar vacantele si turismul au primit o lovitura grea. Totusi, sunt cateva destinatii spre care poti merge fara griji, iar Turcia ramane una dintre preferatele romanilor. Daca ai avut retineri sa faci planuri pe termen lung, dar ai hotarat ca meriti o vacanta, ai la dispozitie o multime de oferte la preturi foarte avantajoase. Daca nu ai ales inca o destinatie, poti consulta ofertele de sejur last minute in Turcia.

Transportul cel mai rapid se face cu avionul, insa managerul general al www.ROJU.ro, Traian Iacob, propune si varianta de transport individual in Turcia sau chiar cu autocar pentru a beneficia de discount-ul de pana la 37%.

Daca esti indragostit de sudul Turciei, te vei bucura cu siguranta de o vacanta last minute in Antalya, pe care sa o savurezi la maximum, intre muntii Taurus si malul minunatei Mari Mediterane.

Daca preferi litoralul Marii Egee, poti ajunge la Kusadasi din Bucuresti, iar daca vrei o experienta de neuitat, pe un taram aproape nepamantesc, un sejur Cappadocia este exact ce iti trebuie.

Vrei o vacanta lipsita de orice grija? Ofertele de sejur Turcia 2020 all inclusive sunt exact ceea ce trebuie sa cauti! Calatoresti in familie si costurile pe care le poate genera o vacanta te sperie? La Roju.ro gasesti oferte Turcia pentru familii cu copii!

Intr-o perioada in care incertitudinea ne-a impiedicat pe cei mai multi dintre noi sa ne bucuram de vacantele planificate sau dorite, la Roju.ro beneficiezi de cele mai bune preturi, fara taxe ascunse, costuri suplimentare sau comisioane bancare. Pretul afisat este pretul platit, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji pentru "surprize" si poti face rezervarea rapid, de pe mobil, tableta, laptop sau desktop.

In plus, vacanta ta este asigurata, astfel ca te poti bucura in siguranta de relaxare.

ROJU Travel este agentie de turism tour operatoare prezenta pe piata de mai bine de 13 ani si integreaza in website-ul propriu ( prin quick sell ) toti operatorii de turism din Romania si peste 178.000 operatori de cazare din toata lumea, pentru a oferi o disponibilitate instanta.

Alege filtrul de disponibilitate si se vor afisa doar vacantele valabile pentru rezervare imediata.

Raspundem prompt pe whatup, chat, Facebook sau telefonic la 0752.200.003

Love to travel | Love to ROJU.ro

Despre ROJU

ROJU Travel este agentie de turism tour operatoare prezenta pe piata de mai bine de 13 ani si integreaza in website-ul propriu toti operatorii de turism din Romania pentru a oferi o disponibilitate instanta.

Love to travel | Love to ROJU.ro