Portalul ROL.ro se relansează

BUCURESTI - 28 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti 28 martie 2006
Compania ROL Online Network anunţă relansarea portalului ROL.ro şi crearea mai multor portaluri verticale în cadrul reţelei sale de servicii online, cu teme de business, auto, tehnologie, imobiliare, astrologie, muzică, cinema şi programe tv.

Portalul ROL.ro se relansează

Începând cu luna martie 2006, ROL.ro are un nou design al primei pagini, mai intuitiv şi mai usor de utilizat de către vizitatorii portalului. Scopul principal al acestei schimbări este acela de a îndruma utilizatorii mai rapid către secţiunile şi serviciile de care sunt interesaţi.

ROL.ro a fost reorganizat şi din punct de vedere al conţinutului. Practic secţiunile tematice ale ROL.ro au fost integrate cu aceasta ocazie în mai multe portaluri verticale cu tematici diverse, de la business, auto, tehnologie şi imobiliare, până la muzică, cinema, programe tv şi jocuri online.

Dintre noile portaluri verticale lansate de ROL.ro, menţionăm:
oBusiness.ro – ştiri economice şi financiare, ghid valutar, informaţii despre bănci
oITfocus.ro – ştiri din tehnologie şi prezentări gadget-uri
oAutorola.ro – ştiri din piata auto şi prezentări maşini
oImobiliareRomania.ro – ştiri din piaţa imobiliară şi prezentări proiecte
oAstrologie.ro – horoscop european, chinezesc, floral, pomicol
oMusicMix.ro – ştiri din muzica românească şi internaţională
oCinema.ro - cele mai noi filme şi programul cinematografelor
oTVnews.ro – programul televiziunilor din România
oWebGames.ro – jocuri online

Toate aceste site-uri au newslettere zilnice sau saptamânale, astfel încât utilizatorii fideli pot fi mereu la curent cu toate noutăţile publicate.

'Am regândit structura conţinutului din portalul ROL.ro, care a fost reorganizat pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor noştri cu site-uri tematice, dedicate unui anumit domeniu sau unui anumit segment de utilizatori.' a declarat Alina Nemeş, director general la ROL.ro.

ROL.ro a fost lansat în anul 1998 fiind unul dintre primele portaluri din România. În prezent, portalul ROL.ro are peste 1.350.000 de vizitatori unici şi peste 12.000.000 de pagini afişate lunar. Printre serviciile online oferite de ROL.ro în prezent se numără e-mail şi hosting gratuit, bursa cu anunţuri diverse, felicitări virtuale, download software, forum, albume foto, ştiri, vremea, horoscop şi multe altele.


Despre ROL online network


Despre compania ROL Online Network

Compania ROL Online Network a fost fondată în anul 2001, fiind specializată în oferirea de soluţii web şi servicii online pentru piaţa românească. Principala activitate este dezvoltarea portalului ROL.ro – Romania Online, lansat la începutul anului 1998, şi care este în prezent portalul nr. 2 din România din punct de vedere al numărului de vizitatori înregistraţi lunar.

Contact pentru presă

Alina Nemeş
Tel: 223.43.49
office@rol.com.ro
www.rol.com.ro
www.rol.ro

office@rol.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rol-online-network/portalul-rol-ro-se-relanseaza