Roland Berger Strategy Consultants lanseaza primul numar din CEE Postal Snapshot

BUCURESTI - 2 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Roland Berger Strategy Consultants a lansat primul numar din publicatia CEE Postal Snapshot. Studiul isi propune informarea constanta cu privire la aspectele strategice si dinamica sectorului postal din Europa Centrala si de Est, plasand astfel serviciile postale din Romania intr-un context regional.

Roland Berger Strategy Consultants lanseaza primul numar din CEE Postal Snapshot

Primul numar analizeaza eficienta retelelor a 12 companii postale (foste) monopol de stat din regiune prin prisma liberalizarii pietelor postale. Printre tendintele cheie identificate se numara initierea de programe de parteneriat postal si optimizarea portofoliului de produse oferite. In plus, pentru a-si spori competitivitatea pe piata, companiile postale (foste) monopol de stat isi dezvolta propria infrastructura IT, avand totodatata in plan sau in derulare transfomari care vizeaza intreaga lor structura.

Publicatia va aparea de patru ori pe an, cel de-al doilea numar fiind programat pentru luna aprilie 2009.

Despre Roland Berger Strategy Consultants

Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta la nivel mondial si cea mai mare de origine europeana. Fondata in Germania in anul 1967, compania cuprinde in prezent peste 2,000 de angajati si 36 de birouri in 25 de tari. Roland Berger Strategy Consultants a fost prima companie de consultanta in management de talie internationala care a deschis un birou permanent in Bucuresti, in 1992.

www.rolandberger.ro
andreea_floristeanu@ro.rolandberger.com