Casa din lemn – alternativa la apartament

BUCURESTI - 26 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

De ce consideram achizitionarea unei case din lemn ca fiind o alternativa mai avantajoasa decat alegerea unui apartament? Argumentele sunt multe.

case din lemn

case din lemn

 "De cele mai multe ori, aidoma melcilor, lasam in urma o casa doar.' 

Valeriu BUTULESCU

Limitarea valorii unui imprumut acordat prin programul “Prima casa”, ii determina pe majoritatea celor care isi doresc o locuinta sa se indrepte spre achizitionarea unui apartament de mici dimensiuni, de obicei cu doua camere, in zone nu tocmai ideale. Cum in marea majoritate a cazurilor, vorbim despre familii tinere, care au sau isi doresc copii, ne gandim ca a alege o casa la curte este, de departe, o decizie buna pentru intreaga familie. Daca respectivul cuplu poseda deja un teren, atunci situatia este ideala pentru a construi o casa din lemn pentru familia respectiva.

Constructorii au luat in calcul realizarea unor case pe structura din lemn care sa raspunda nevoilor unei familii, case pe care le pot oferi la preturi extrem de avantajoase. Aceste case din lemn sunt construite personalizat, pe proiecte alese de beneficiari, respectand nevoile de spatiu si avand compartimentarea dorita. Au finisajele alese tot de beneficiarul final, in functie de preferinte si bugetul alocat. Unul dintre marile avantaje ale construirii de case din lemn il constituie termenul scurt de livrare al unui proiect: maxim 3 luni. Astfel, pe parcursul construirii casei, viitorul locatar poate vizita santierul, poate propune modificari ale proiectului si se poate implica activ in alegerea materialelor si finisajelor. Totodata, in acest timp isi poate amenaja curtea si gradina, astfel incat, in momentul in care constructorul elibereaza santierul, sa se poata muta intr-o curte verde, in care a plantat deja primii pomi sau primele flori.

Costurile realizarii unei case din lemn sunt, in medie, de 260E/mp, pentru o constructie complet finisata. Amenajarile interioare pot creste pretul cu inca 50E/mp, astfel incat casa sa fie predata la cheie. Un calcul pentru o casa de 120mp releva un cost de 37.200E pentru o casa din lemn la cheie. Daca adaugam costurile suplimentare cu achizitia terenului, imprejmuire, bransarea la utilitati, nu depasim pretul unui apartament cu doua camere, intr-o zona periferica.

Informatii suplimentare, proiecte de case din lemn, preturi, detalii constructive, va stau la dispozitie pe site-ul companiei sau vi le oferim personalizat, in functie de solicitari si proiectul pe care il derulati.

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in constructia de case din lemn in sistem canadian de panouri termoizolante.
Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei unitati de productie care ne permite sa fabricam pe comanda usi de garaj, garduri metalice si din fier forjat, rulouri exterioare din aluminiu, copertine, pergole din lemn, casute gradina, casute din lemn pentru copii, foisoare din lemn.
Prioritatile noastre sunt calitatea produselor si relatia cu partenerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/casa-din-lemn-alternativa-la-apartament