Case din lemn la targurile imobiliare - preturi spectaculoase

BUCURESTI - 22 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Constructorii de case din lemn au devenit o prezenta constanta si extrem de vizibila la targurile de profil. Inceputul toamnei coincide pentru constructorii de case din lemn cu debutul targurilor imobiliare dar si cu sfarsitul sezonului in care pot demara proiecte.

case din lemn

case din lemn

Eforturile constructorilor de case din lemn s-au concentrat pe promovarea proiectelor personalizate de case din lemn, astfel incat potentialii clienti care isi doresc o casa pe pamant in  
defavoarea unui apartament sa poata fi informati, sa poata lua in calcul o solutie de acest gen.

Daca anii trecuti prezenta la targurile imobiliare era o experienta nu tocmai fericita pentru constructorii de case din lemn, incepand de anul trecut am observat o schimbare a atitudinii cu care beneficiarii ne privesc. Daca pana in anul 2010, multi dintre vizitatorii targurilor carora incercam sa le vorbim despre case din lemn aveau o reactie de respingere a idéii si refuzau in mod obisnuit o discutie, la ultimele evenimente la care am participat am fost placut surprinsi. Astfel, persoanele interesate de constructia sau achizitionarea unei case din lemn veneau la stand pregatite pentru o discutie, informate, dormice sa obtina de la noi cat mai multe informatii, purtau discutii pertinente si ne facea placere sa ii ascultam vorbind despre avantajele presupuse de o casa din lemn.  Daca pana acum trebuia sa depunem eforturi deosebite pentru a trata obiectiile si a demonta ideile preconcepute de care ne loveam, observam cu bucurie ca idea de case din lemn a atras din ce in ce mai multe persoane care cauta informatii pe internet, discuta cu specialisti in domeniu, incearca sa vina la o discutie pregatite sa obtina nu doar informatii, cat mai mult beneficii si disount-uri.

O influenta deosebita pe piata constructiilor de case din lemn o are activitatea firmelor de arhitectura care promoveaza intens astfel de constructii. Arhitectii au avantajul specialistului care ofera o informatie obiectiva, justificata prin date tehnice si parere sustinuta de informatii si calcule solide. Astfel, mai mult decat constructorul de case din lemn, care va depune eforturi sa isi promoveze produsul, arhitectul va avea o influenta mult mai puternica asupra beneficiarului.

Pretul unei case din lemn ramane insa unul dintre cele mai puternice argumente intr-o discutie referitoare la construirea unei case. Astfel, in cadrul targurilor imobiliare, constructorii de case din lemn au incercat sa ofere proiecte spectaculoase, la preturi extrem de avantajoase. Ofertele au diferit in functie de:

-          dimensiunea unei case din lemn;

-          complexitatea proiectului;

-          nivelul de finisare al unei case din lemn;

-          existenta unei fundatii;

Pentru o casa din lemn cu o suprafata medie de 120mp, P+M, complet finisata si cu fundatia realizata de firma noastra, pretul mediu este de 240E/mp. Facand un calcul, o casa din lemn de 120mp, cu living, 3 dormitoare si doua bai, costa in medie 28.800E. Pretul poate sa varieze pentru case din lemn cu finisaje superioare, accesorii si anexe dorite de client. Astfel, clientii pot opta pentru pergole sau copertine din lemn, casute de gradina sau casute de joaca pentru copii din lemn. Un cost suplimentar poate fi determinat de o usa de garaj sau instalarea de rulouri exterioare .

Informatii suplimentare va stau la dispozitie pe site-ul nostru dedicate segmentului de case din lemn.

 

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in constructia de case din lemn in sistem canadian de panouri termoizolante.
Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei unitati de productie care ne permite sa fabricam pe comanda usi de garaj, garduri metalice si din fier forjat, rulouri exterioare din aluminiu, copertine, pergole din lemn, casute gradina, casute din lemn pentru copii, foisoare din lemn.
Prioritatile noastre sunt calitatea produselor si relatia cu partenerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/case-din-lemn-la-targurile-imobiliare-preturi-spectaculoase