Case ieftine, case din lemn – se poate construi ieftin in 2014?

BUCURESTI - 7 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii


De ce am ales sa vorbim despre case ieftine ? Pentru ca perioada pe care o traversam si situatia financiara ne obliga, atat noi cat si clientii nostri ne vedem in permanenta in postura de a discuta despre costuri.

case ieftine

case ieftine

 Casa ta este locul unde tu prosperi, unde traiesti bine. 

Aristophanes

Ideea de a construi o casa ieftina se infiripeaza usor dar este abandonata de multi dintre cei care si-ar dori sa locuiasca la curte in primul rand de teama costurilor impuse. Aici vorbim despre temeri: teama de a nu gasi furnizori corecti, teama de birocratie, drumuri la ghisee pentru obtinere de documente, teama de a te impodmoli la un moment dat in hatisul legislativ, teama de a nu avea cu cine te sfatui. Se adauga aici influenta grupului, familiei, prietenilor care, afland intentia ta de a-ti construi o casa, de multe ori vor spune: ” vai, dar de ce-ti trebuie bateie de cap?” Mai mult, ideea unei case ieftine este asociata de cele mai multe ori cu o calitate inferioara a produsului finit.

Incercam sa vorbim in principal despre case ieftine in acest articol si, vom incepe subliniind ca lipsa informatiilor este cel mai mare dusman al nostru atunci cand ne referim la potentiali clienti. Un al doilea mare dusman il reprezinta imaginea negativa pe care unele companii si-au construit-o si care se repercuteaza asupra conceptului in sine de “constructor”, multi dintre cei cu care discutam asociind numele cu neseriozitatea. Este neplacut dar trebuie sa recunoastem ca putini sunt cei care, multumiti de o relatie cu un furnizor, vor intra pe forumuri sau portaluri de afaceri si vor promova imaginea respectivului furnizor. La polul opus, stim cu totii ca o persoana nemultumita va cauta toate resursele pentru a-si face cunoscuta experienta.

Produsul pe care il promovam – case ieftine din lemn – concureaza ca pret cu apartamentele de mici dimensiuni, adresandu-se persoanelor cu buget redus, care pot dispune de sume mici de bani sau pot accesa credite cu valori mici. La intrebarea daca se pot construe case ieftine in 2014, noi si restul constructorilor de case din lemn oferim Solutia cea mai economica: putem construi case finisate, foarte bine izolate termic, la preturi cuprinse intre 260 si 320E/mp.

Lemnul este inca un material de constructii ieftin, iar faptul ca o casa din lemn se poate preda complet finisata in 2-3 luni, reduce mult costul manoperei implicate, spre deosebire de casele pe zidarie unde echipele de muncitori trebuiesc platite uneori si un an. Optimizarea materialelor si parteneriatele cu furnizorii care garanteaza unui constructor preturi bune la achizitia de componente reprezinta avantaje care pot duce la economisirea resurselor si obtinerea unui pret bun la achizitie, ceea ce se traduce in capaciatatea de a oferi un pret bun viitorului beneficiar.

Pe site veti gasi modele de case cu preturile aferente. Daca sunteti in cautarea unei case ieftine, putem gasi o solutie care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. Obtinerea unui buget pentru construirea unei case ieftine incepe de la proiectare. Astfel, atunci cand stiti exact bugetul pe care sunteti dispusi sa il alocati, acesta trebuie discutat cu constructorul si arhitectul pentru a stabili ce tip de casa vi se potriveste si se poate adapta pe buget, pentru a obtine maxim de spatiu si o compartimentare avantajoasa. Este foarte important sa stiti ca o casa P+M va fi mult mai avantajoasa ca si cost decat una pe parter. Astfel, daca va doriti construirea unei case ieftine, alegeti o casa cu mansarda, spatiul va fi foarte bine optimizat iar costul va fi mult mai avantajos. Puteti castiga,  pentru aceeasi suma de bani, mult mai mult spatiu. Asa cum am prezentat in paginile site-ului, o casa P+M se construieste la un prêt mediu de 260E/mp iar o casa pe parter la un pret mediu de 320E/mp. Daca discutam de o casa de 100mp, rezulta o diferenta de 6000E intre cele doua tipuri de constructie iar aceasta diferenta de cost se poate transforma in spatiu util pentru dumneavoastra sau va poate ramane la dispozitie pentru a putea achizitiona mobilier sau decoratiuni, asa cum va doriti.

Important este sa retineti ca a opta pentru construirea unei case ieftine din lemn nu inseamna ca nu veti beneficia de un produs de calitate. Construirea unei case ieftine pe acest sistem este permisa de costul materialelor si manoperei, nu implica in niciun fel renuntarea la produse de buna calitate si nu implica dezavantaje pentru beneficiar. Garantam utilizarea de materiale de cea mai buna calitate, achizitionate de la parteneri consacrati, ceea ce ne permite sa oferim termene extinse de garantie si sa va punem la dispozitie case frumoase, calduroase si  care sa devina caminul la care ati visat.

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in constructia de case din lemn in sistem canadian de panouri termoizolante.
Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei unitati de productie care ne permite sa fabricam pe comanda usi de garaj, garduri metalice si din fier forjat, rulouri exterioare din aluminiu, copertine, pergole din lemn, casute gradina, casute din lemn pentru copii, foisoare din lemn.
Prioritatile noastre sunt calitatea produselor si relatia cu partenerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/case-ieftine-case-din-lemn-se-poate-construi-ieftin-in-2014