Ce aduce 2014 constructorilor de case din lemn?

BUCURESTI - 24 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Piata constructiilor de case din lemn a fost si ramane una delicata, controversata uneori dar avand totusi un farmec aparte, generat poate de specificul activitatii si amplificat de complexitatea relatiilor cu clientii.

case din lemn

case din lemn

 "De cele mai multe ori, aidoma melcilor, lasam in urma o casa doar." 

Valeriu BUTULESCU

   Constructorii de case din lemn s-au remarcat, in primul rand, prin tenacitatea cu care au luptat impotriva prejudecatilor celor cu care intrau in contact, temerilor exprimate cu tarie de catre clienti, lipsei informatiilor din on-line, lipsei specialistilor in domeniu care le puteau fi alaturi in promovarea produselor. De admirat este faptul ca, desi lupta a fost dificila iar investitiile in promovarea acestui sistem constructiv au fost foarte mari, exista constructori de case din lemn care desfasoara aceasta activitate de 15-20 de ani, unii dintre ei depasind granitele tarii si mergand sa construiasca astfel de case in toata Europa.  Ambitia si perseverenta acestor oameni au ajutat la schimbarea mentalitatilor, la construirea unei imagini pozitive asupra constructiei de case din lemn, la depasirea temerilor si intelegerea avantajelor presupuse de alegerea unei astfel de solutii constructive. Desi romanii inca mai cumpara  case din lemn in principal pentru ca sunt ieftine, majoritatea cunosc si accepta avantajele si beneficiile pe care le au.

  Nu avem privilegiul si onoarea de a ne numara printer pionierii acestui segment , noi avand doar cativa ani de experienta ca si constructori de case din lemn.  Avem insa marele avantaj de a fi intrat pe piata dupa ce “drumul” a fost “batatorit” de altii care ne impartasesc acum din experienta si priceperea lor.  Avem avantajul de a merge la targuri si a ne promova produsele si serviciile catre clienti educati, care stiu acum sa faca diferenta, sa se informeze si sa vina la o discutie pregatiti sa afle lucruri noi, interesante si motivante.

Pentru ca suntem la inceput de an, nu putem sa nu ne intrebam “ce ne va aduce 2014?” .

Data fiind situatia economica, ne este greu sa estimam daca va fi mai bine sau mai greu decat in anul care a trecut. Ne-am dori sa stim ca va fi pace si echilibru, ca vom avea legi bune si ca piata va fi cel putin stabila. Ne dorim sa stim ca oamenii  isi vor permite sa aiba o viata linistita, vor putea sa plateasca ratele pentru visele  care i-au dus la usa bancilor si se vor putea bucura de fiecare zi. Ne dorim mai mult decat orice echilibru, oportunitati de a ne demonstra capacitatile, parteneri cu viziuni moderne si de viitor, colaborari fructuoase si sansa de a creste.

Noi, constructorii de case din lemn, speram ca 2014 sa ne aduca si preturi bune pentru materialele pe care le folosim, acces la credite pentru a ne finanta activitatea, angajati sanatosi, dedicati si loiali, sa ne dea putere de munca si entuziasm.  

Nu stim ce va va aduce 2014 dar va uram sa aveti un an asa cum vi-l doriti!

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in constructia de case din lemn in sistem canadian de panouri termoizolante.
Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei unitati de productie care ne permite sa fabricam pe comanda usi de garaj, garduri metalice si din fier forjat, rulouri exterioare din aluminiu, copertine, pergole din lemn, casute gradina, casute din lemn pentru copii, foisoare din lemn.
Prioritatile noastre sunt calitatea produselor si relatia cu partenerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/ce-aduce-2014-constructorilor-de-case-din-lemn