Finalizari de proiecte in constructia de case din lemn

BUCURESTI - 11 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Constructorii de case din lemn au un sezon limitat pentru demararea si finalizarea proiectelor de case. Timpul favorabil construirii de case din lemn este reprezentat de intervalul cuprins intre lunile martie si noiembrie.

case din lemn

case din lemn

Constructia de case din lemn este o activitate conditionata de vreme. Intreaga derulare a unui proiect de construire a unei case din lemn este influentata de timp, inca de la saparea si turnarea fundatiei si pana la aplicarea vopselei de exterior. Astfel, ploile nu se numara printre “prietenii” constructorului de case din lemn, ele intarziind lucrarile si generand neplaceri ambelor parti implicate: constructor si beneficiar.

Toamna este momentul in care constructorii de case din lemn dau o atentie sporita managementului de proiect, ei concentrandu-se, pe de o parte, pe finalizarea lucrarilor incepute, pe de alta parte pentru organizarea santierelor aferente ultimelor case care se mai pot construi pana la inceperea sezonului rece.

Constructia de case din lemn are ca principal avantaj faptul ca termenele de finalizare ale unui proiect sunt foarte scurte, o casa din lemn putand fi construita si finisata intr-un termne cuprins intre 2 si 4 luni, in functie de dimensiunile si complexitatea proiectului. Astfel, clientii care au reusit sa acceseze un credit sau sa achizitioneze terenul dorit si isi doresc sa demareze constructia unei case din lemn pana la sfarsitul anului, au sansa de a-si vedea visul implinit doar daca reusesc sa semneze un constract cu un constructor care mai are o echipa disponibila si poate demara lucrarile cel tarziu la inceputul lunii octombrie.

 Pentru constructorii de case din lemn  sunt importante cateva aspect pentru buna desfasurare a proiectelor:

-          perioada in case se excaveaza si se toarna fundatia trebuie sa aiba timp bun, fara ploi;

-          un timp frumos si fara ploaie este necesar sip e parcursul ridicarii structurii casei; o data ridicata structura si montata invelitoarea, se poate lucra, oricat de urat este timpul;

-          o alta etapa importanta este cea in care se trece la vopsirea exterioara a unei case din lemn; atat tencuiala decorativa cat si vopseaua lavabila de exterior sunt sensibile la temperaturi si trebuiesc respectate instructiunile producatorilor;

Din experienta constructorilor de case din lemn am invatat si noi ca, desi limitele sezoniere ale construirii de case din lemn sunt prezentate beneficiarilor atat la evenimente de profil cat si pe site-urile constructorilor si promotorilor de case din lemn, majoritatea proiectelor se desfasoara in a doua parte a anului, mergand pana la limitatarzie a toamnei. Inca nu exista o explicatie a acestui fenomen dar el este real. Cele mai multe proiecte de case din lemn demareaza si se finalizeaza toamna, chiar spre iarna. Desi este dificil pentru constructorii de case din lemn, beneficiarii se bucura insa de sansa de a-si petrece sarbatorile de iarna si a incepe un nou an in casa noua.

Daca se respecta managementul proiectului si se utilizeaza materii prime si elemente componente de buna calitate, nu exista niciun motiv pentru care beneficiarii sa-si faca griji cu privire la calitatea lucrarilor si durabilitatea in timp a unei case din lemn construita in toamna.

Pentru acei clienti care isi doresc sa se bucure de avantajele si frumusetea unei case din lemn, recomandam sa participe la evenimentele organizate de constructori sau firmele de arhictura, sa se informeze cu atentie si sa solicite raspunsuri la toate informatiile astfel incat, in momentul in care vor decide sa demareze un proiect pentru construirea unei case din lemn, sa fie in cunostinta de cauza.

 

 

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in constructia de case din lemn in sistem canadian de panouri termoizolante.
Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei unitati de productie care ne permite sa fabricam pe comanda usi de garaj, garduri metalice si din fier forjat, rulouri exterioare din aluminiu, copertine, pergole din lemn, casute gradina, casute din lemn pentru copii, foisoare din lemn.
Prioritatile noastre sunt calitatea produselor si relatia cu partenerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/finalizari-de-proiecte-in-constructia-de-case-din-lemn