Varf de sezon pentru producatorii de porti si garduri metalice

BUCURESTI - 23 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Toamna este cea mai buna perioada pentru producatorii de porti si garduri metalice sau din fier forjat. Este etapa in care se finalizeaza majoritatea constructiilor, beneficiarii contracteaza furnizorii pentru ultimele produse de care au nevoie iar achizitia de garduri metalice sau din fier forjat este una dintre prioritati.

garduri metalice

De ce aleg clientii sa achizitioneze garduri metalice sau garduri din fier forjat in defavoarea altor produse? Argumentele sunt multe, avantajele si beneficiile acestor solutii contribuind in luarea unei decizii:

-          a alege sa instalezi porti si garduri metalice inseamna a pune prêt pe siguranta familiei prin securizarea accesului in curte;

-          producatorii de porti si garduri metalice garanteaza instalarea unor produse superioare din punct de vedere calitativ, durabile in timp si foarte rezistente la intemperii;

-          factorii nefavorabilii de mediu au influenta scazuta in cazul utilizarii de garduri metalice care, tratate corespunzator si vopsite cu produse de calitate nu vor rugini si nu vor suferi  avarii in timp;

-          se pot realiza porti si garduri metalice personalizate, in functie de dimensiunile pe care le doreste beneficiarul;

-          portile metalice, pietonale sau pentru accesul auto, pot fi prevazute cu sisteme de control acces, securizand astfel intrarea in curte; automatizarea portilor metalice este o optiune a multora dintre clientii carora le montam garduri metalice, solutia avand atat rol de sucurizare cat si pentru cresterea nivelului de confort;

Un aspect deosebit pentru producatorii de garduri metalice este valoarea estetica a produsului finit. Desi securitatea este argumentul principal al clientilor, estetica are un rol deosebit in luarea unei decizii. Ideea de garduri metalice se asociaza frecvent in mintea unui beneficiar cu un produs simplu, neatragator, care nu are nimic spectaculos. Tehnologia moderna si talentul desingerilor de produs a schimbat insa aceasta mentalitate, pe piata romaneasca existand companii care pot oferi garduri metalice extrem de spectaculoase,  personalizate in functie de asteptarile si  preferintele beneficiarilor. Fabricarea de porti si garduri metalice se realizeaza pe comanda, in baza unui proiect realizat de un arhitect sau designer care a participat la discutia cu viitorul beneficiar. Astfel, un gard sau o poarta prind viata intai pe hartie, suportand modificari si imbunatatiri pentru a deveni imaginea produsului pe care clientul si-l doreste. Metodele de taiere si imbinare a elementelor metalice permit conceperea unor modele inedite, de multe ori unicat. Pentru porti si garduri metalice spectaculoase, producatorii insereaza in proiecte elemente de fier forjat, care vor aduce un plus de valoare produsului finit si ii vor da spectaculozitate.  Fierul forjat este cunoscut pentru calitatile sale iar elementele decorative alese cu grija pot transforma un proiect simplu intr-o opera de arta.

In productia de garduri metalice este importanta comunicarea producator-client. Daca producatorul primeste toate informatiile de care are nevoie, produsul finit va fi spectaculos. Astfel, beneficiarul trebuie sa aiba disponibilitatea de a raspunde sincer la intrebarile pe care le primeste, chiar si la cele care vizeaza bugetul alocat. Buna comunicare face diferenta intre rezultatul final care inseamna porti si garduri metalice care atrag privirea si se remarca prin unicitate si design si alte produse care au doar rol standard de securizare.

Informatii suplimentare, modele, tehnici de realizare va stau la dispozitie pe site-ul nostru dedicat.

Despre SC ROLLUX SYSTEM CONSTRUCT SRL

ROLLUX CONSTRUCT este o companie tanara, specializata in constructia de case din lemn in sistem canadian de panouri termoizolante.
Dezvoltarea activitatii ne-a permis deschiderea unei unitati de productie care ne permite sa fabricam pe comanda usi de garaj, garduri metalice si din fier forjat, rulouri exterioare din aluminiu, copertine, pergole din lemn, casute gradina, casute din lemn pentru copii, foisoare din lemn.
Prioritatile noastre sunt calitatea produselor si relatia cu partenerii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rollux-construct/varf-de-sezon-pentru-producatorii-de-porti-si-garduri-metalice